Galatasaray - Osmanlıspor - 27 Ocak 2018

Geçtiğimiz hafta ligin en zor deplasmanlarından birisi olan Kayseri'den 3-1 lik skor ve 3 puanla dönen Galatasaray, Fenerbahçe maçınakadar olan 7 maçı kayıpsız atlatmak niyetinde. Bu karşılaşmaların ilki olan Osmanlıspor karşılaşması 27 Ocak Cumartesi TSİ 19:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Maç beINSPORTS 1 den naklen yayınlanırken, karşılaşmanın hakemliğini Halil Umut Meler yapacak. Galatasarayda sakatlığı süren Fernando bu karşılaşmada da takımdaki yerini alamayacak. Gomis'in durumu ise henüz netlik kazanmadı.
25.01.2018 Ozgur
Karşılaşma Galatasaray'ın vuruşuyla başladı.İlk dakikalarda Galatasaray'ın etkili oyunuyla geçildi. Köşe vuruşundan gelen topa Maicon'un kafasını defans kale önünde kafayla uzaklaştırıken, 10 dakikada Garry Rodrigues'in sağdan yapığı sert ortaya Tolga Ciğerci kale ağzında dokunamadı. 15. dakikaya kadar Galatasaray'ın top kayıplarıyla Osmanlıspor kontra ataklaklarla etkili olmaya çalışıyor. Özellikle Oumar Aminu ilerleyen dakikalarda büyük sıkıntı yaratacak gibi görünüyor.
21. dakikada Regattin'in düşürülmesiyle sol kanattan kazanılan serbest vuruşta defans topu uzaklaştırdı.
Rodrigues sanırsam bugün çıldıracak. Bu kez 22. dakikada Tolga'nın arapasında sağ kanattan ceza sahası içerisine hareketlendi. Yerden ortasında bu sefer de Sofiane Feghouli topu boş kaleye gönderemedi.
24. dakikada Osmanlıspor sol kanattan yine etkili geldi. Regattin'in orasında topa kimse dokunamadı ve boşta kalan topu Musa Çağıran farklı şekilde dışarı gönderdi.
27, dakikada Serdar Gürler sol kanattan ceza sahasına girip Latovlevici'yi geçerek attığı şutta Denayer araya girerek topu kornere atı. Kornerden dönen topta yapılan ortada Numan kafayla topu ağlara gönderdi fakat hakem Muslera'ya faul yapığı gerekçesiyle golü vermedi.
Bu oyununu devam ettirirse Latovlevici ikinci yarı oyuna başlamaz gibi görünüyor.
37. Dakikada Yasin'in soldan ortasında Eren kale sahası üzerinde topu Feghouli'ye indirdi ve o da topu ağlara gönderdi. 1-0.
40. Dakikada Mariano, Eren ve Rodrigues'in paslaşmasında Rodrigues'in şutu yan ağlarda kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısına 2 dakika eklendi.
45+1 de Serdar Gürler yine sol taraftan ceza sahasına girdi vuruşunda top az farkla dışarı gitti.
27.01.2018 Ozgur
1
İkinci yarı Osmanlıspor'un vuruşuyla başladı.İkincı yarının başında Galatasarayda oyuna Selçuk İnan yerine Younes Belhanda dahil oldu.
49. dakikada Osmanlıspor ceza sahasına 1 metre mesafeden serbest vuruş kazandı. Serdar Gürler topun başında. Vuruşunda top dışarıya gitti.
51, dakikada soldan yine Regattin ortaladı boş pozisyonda Aminu opu üstten dışarı gönderdi.
57. Dakikada Rodrigues'in ortasında arka direkte Yasin topa istediği gibi dokunamadı.
69. dakikada Mariano'nun ortasında Yasin'in kafası kalecide kaldı.70, dakikada Osmanlıspor'un kaleyi bulan ilk şutu Serdar Gürler ile geldi. Kaleci Muslera topu kontrol etti.
71. dakikada Yasin'in Serdar'ı düşürmesiyle kazanılan servest vuruştan gelen ortayı Maicon kafayla kornere gönderdi. Kornerden gelen top sonuç vermedi. Osmanlısporda Sokol Cikalleshi Mehmet Güven'in yerine oyuna dahil oldu.
74. dakikada Yasin kaptığı topla ceza sahasına girdi vuruşunda kaleci Karcemarscas çeldi, dönen topta Feghouli'nin kafasında top dışarı gitti.
75. dakikada Eren vurdu kaleciden dönen topa Feghouli vurdu Karcemarscas yine kurtardı top yine Feghouli'nin önüne düştü vuruşunda top bu kez üstten auta gitti.
Karcemarscas'tan harika bir kurtarış daha Feghouli ortaladı Eren kale sahası üzerinden vurdu Karcemarscas yine başarılıydı. Dakikalar 78, gösteriyordu.80. dakikada Eren'in yerine Bafetimbi Gomis oyuna girdi.
Karcemarscas kalesinde yine devleşti. Bu kez de Gomis'in şutunda nefis kurtardı.85. dakikada Özer Hurmacı Musa Çağıran'ın yerine oyuna girdi.
88. dakikada Rodrigues nihayet doğru adamı buldu. Ortasında Kara Panter topu ağlara gönderdi.
Maç 2-0 Galatasaray üsünlüğüyle sonuçlandı.



27.01.2018 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın