Google Chrome

Eskiden çok beğendiğim ama Google'ın politikasında yaşanan liderlik etme misyonundan hükmetme misyonuna kaymaya paralel olarak yeni sürümlerinde ziyaretçiye önderlik etmekten vazgeçip ziyaretçiye hükmetmeye çalışmaya başlamış, bunun sonucu olarak yavaşlamış ve bıktırmış tarayıcıdır.

İnternetin geriye gidebileceği, internetin eski günlerinin özlenebileceği hiç bir zaman aklıma gelmeyecek bir şeydi, o da oldu.

Emeği geçenlere teşekkür ederim.
18.08.2017 Geni
1
Uzun seneler ısrarla kullandığım Firefox tarayıcısından sonra en sonunda kuyruğumu kıstırıp transfer olduğum tarayıcı.

Öyle ki yakın zamana kadar bir çok arkadaşım bana artık Firefox tarayıcısından vazgeçmemi, chrome kullanmamı birden fazla defa söyledi. Ben çok fazla firefox eklentisini yıllardır kullandığımdan ve her yerde artık tarayıcı bana tüm kolaylıkları sağladığından vazgeçemedim. Aslında öyle güzel bir tarayıcı ki gerçekten doğru eklentileri kurmayı biliyorsanız bence daha iyisi yok. Sizin için ihtiyacınız olan neredeyse her şeyi yapıyor.

Neyse günlerden bir gün Firefox tarayıcım ile artık youtube videolarını izleyemediğimin farkına vardım. Hemen iexp ile denemeye karar verdim. Internet explorer ile de amacıma ulaşamayınca hemen chrome indirip kurdum ve onda da izleyemedim. Dedim ki heh bizim formatzamanı gelmiş. Bir temizlik yapalım. Tam pc'ye formatı başlattığım anda çay içiyordum ve düşünüyordum nasıl oldu bu diye. Aldım telefonumu araştırmaya başladım ve farkına vardım ki benim gibi firefox eklentileri yüzünden çok sayıda kişi format atmak zorunda kalmış. Orda karar verdim chrome kullanmaya.

Sonuç olarak memnunum ben tarayıcımdan şimdi. Benim için telefonumla senkronize oluyor, bilgilerimi saklıyor vs. Chrome beklediğimden çok daha iyi çıktı.
26.08.2017 Jax
2 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın