Karabükspor - Galatasaray - 3 Mart 2018

Ligde mücadelesini ve özellikle de devre arasında takıma katılan futbolcuların özverilerini takdir ettiğim Karabükspor sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki mücadele 3 Mart 2018 Cumartesi Günü TSİ 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 den naklen yayınlanacak. Maçın hakemliğini Mete Kalkavan yapacak.
02.03.2018 Ozgur
1
Bu Maç ile ilgili yazacak çok şey olmasına rağmen çok bir şey yazmayacağım. Maç öncesi yazdığım yazıda takdir ettiğim futbolcular ile ilgili görüşlerimde en ufak bir değişiklik olmamıştır fakat başta kendini bilmez başkanları Mehmet Aytekin ve yönetim kurulu oyuncuların bu saf mücadelesine gölge düşürmüştür. Maç sonunda yaptığı "Seyircimizin tepkisini üzerimize almıyorum." ve "Bu sonucu beklemiyorduk." açıklamaları da oldukça komiktir. Maç boyu Galatasaray'a hazırladığı sürprizi bekledik ama o da olmadı. Ayrıca şu meşhur Karabüklü iş adamlarını da görmek isterim.
Bu olayların bir benzerini Türkiye Kupasında Galatasarayla eşleşen Balçova Yaşamspor'un kalecisinin açıklamalarından sonra maçın 9-1 bitmesiyle yaşamıştık. Engin Kaya maç öncesi " O değilde yine mi 4 darısı başımıza Galatasaray ,biz de atalım." dedikten sonra 9 gol yemişti. maç sonu ise "Ayıp, bu kadar atılır mı?." demişti.
maç sonucuna gelirsek Galatasaray maçı Gomis(4), Özgür (KK),Rogrigues ve Sinan Gümüş'ün golleriyle 7-0 kazandı. Bu skora rağmen hakem Mete Kalkavan rezile yakın bir yönetim gösterdi. İlk yarıda Galatasaray'ın soldan kullanacağı bie serbest vuruş öncesi Donk ve Maicon'a gösterdiği anlamsız kartlar, ikinci yarı Sofiane Feghouli bulduğu goldeki ofsayt kararı, Fernando'nun sarı kartı bence tamamen art niyetliydi. Ayrıca maç sonuna eklediği 1 dakikanın açıklamasını çok merak ediyorum.
04.03.2018 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın