Outlook 2013 toplantılarındaki kilit işareti

Eğer büyük bir şirkette çalışıyorsanız ve şirketiniz (üzücü bir şekilde) Microsoft ürünlerini kullanıyorsa, büyük olasılıkla günlük işlerinizi Outlook üzerinden hallediyorsunuzdur.

Plaza mahkumlarının en büyük çilelerinden olan Microsoft ürünlerinde benim için en büyük mesele, cins bir şeye denk gelip de onun ne olduğunu bir türlü bulamamak.

Geçenlerde davet edildiğim bir toplantının üzerinde, takvim görünümündeyken, bir kilit işareti gördüm, düşündüm durdum bu ne demek acaba diye. Toplantıya "seve seve" katılacaksın mı demek istediler, "bunun saati zitsen değişmez" mi demek istediler filan, kendimi biraz eğlendirdim. Neyse uzatmayayım, bir iki sorduktan, internette biraz bakındıktan sonra öğrendim ki bu kilit işaretli toplantıların detayları, takviminizi birisiyle paylaşmış bile olsanız onlara gösterilmiyormuş. Yani diyelim ki bir görüşmeniz var ve takviminiz müdürünüzle paylaşılmış durumda, bu görüşmenin üzerinde kilit işareti görüyorsanız, müdürünüz bu görüşmenin detaylarını göremiyor.

Ha bu kilit işaretli toplantı nasıl oluşturuluyor derseniz, hiç bir fikrim yok, benim gördüğüm toplantıyı başkası oluşturup beni davet etmişti.
23.09.2017 dombili
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın