Sağda solda kendi kendine konuşan insanlar

Ben müziği genelde arabada dinlerim, bazı günler de evde kendi kendimize kaldığımızda arkada tıngırdasın diye açarım, yani yolda yürürken ya da metroda otobüste kulaklığı takayım, pek alışkanlığım yoktur. Diğer insanların kulaklığı takıp son ses müzik dinleyip ben "Pardon" vs. dediğimde duymamalarına filan da zamanla alıştım, biraz gıcık kapıyorum ama çok da kafaya takmıyorum, dürtüp derdimi anlatıyorum.

Bu son zamanlarda iPhone mu yeni bir kulaklık mı veriyor yoksa daha çok insan mı Bluetooth kulaklık kullanıyordur nedir, sağda solda kendi kendine konuşan daha çok insana rastlamaya başladım. Bir de burada yaşayanlar ya da gezmeye gelenler bilir (Barcelona) insanlar burada üstlerine başlarına pek çeki düzen verme derdinde değiller. O yüzden burada ortalama gelir seviyesinde olan birisini Türkiye koşullarıyla değerlendirip evsiz ya da deli olarak sınıflayabilirsiniz.

Neyse abi, ben ilk başlarda tam uyanamadım. Yolda filan kendi kendine konuşan tipler, kendi kendine gülen tipler, bir şey anlatıp bir de elleriyle kollarıyla açıklayan tipler. Bu kulaklık olayını filan çözüp adamların telefonda konuştuklarını anlayana kadar birkaç tane "bu adam çizittirmiş herhalde, bana ilişmeden uzaklaşayım" vukuatım oldu.

Son zamanlarda bu kablosuz kulaklıklara iyice alışıp bu rahatsızlığımdan kurtuldum, darısı benim gibi düşünen diğer arkadaşların başına.
24.10.2017 dombili
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın