Trabzonspor - Beşiktaş - 5 Mart 2018

2011 yılından beri kupamı verin diye söylenmekten Galatasaray dışında kimseyi yenemeyen Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. iki hafta önce Başakşehir maçında sahada sadece forması olan, geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında hakemin maçı bir taraftan alıp diğer tarafa vermesiyle kazanırken golcüsü Burak Yılmaz'ın 90+5. dakikasındaki manidar kartı ile Beşiktaş karşısında da bir varlık göster(e)meyeceğini düşündüğüm Trabzonspor'un ligdeki amacı doğrusu merakımı cezbediyor. Konuk ekip Beşiktaş'ta ise Başkan Fikret Orman rahat durmuyor. Ligde kazandıkları Fenerbahçe derbisinden sonra ortamı gere gere bitiremedi ve Perşembe akşamki maç ortaya çıktı. Sonuç: Quaresma kırmızı kart cezalısı. Buna rağmen Siyah - Beyazlıların rahat bir galibiyet alacağı kanısındayım.
02.03.2018 Ozgur
1
TSİ 20:00'de başlayacak karşılaşmayı, Halis Özkahya yönetecek.
02.03.2018 Geni
Konu başlığını açan Özgür arkadaşımızın isabetli tahmininde olduğu gibi Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında rahat bir galibiyet aldı.
Ryan Babel'in 71 ve 78. dakikalarda attığı 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Twitter'daki şu cümle çok iyiydi;

"Babel'in asma bahçeleri" :)
05.03.2018 Boncukbekir
1
Bu Trabzonspor'a söylenecek tek şey yazıklar olsun. Başakşehir maçından sonra Beşiktaş maçında da karakterli(!) futbollarını sürdürdüler.

Koca sezon doğru düzgün oynadıkları tek maç Galatasaray maçı. Galatasaray karşısında adeta Lionel Messi & Suarez kesilen Yusuf Yazıcı ve N'Doye ikilisi bu maçta Laurel & Hardy gibiydi.

Sosa ve Olcay Şahan'a da ayrı bir parantez açmak gerekir. Maç boyu attıkları paslar ve şutlar tek kelimeyle muhteşemdi(!). Beşiktaş defansını çok zorladılar. 2010/2011 kupasını alacağız diyerek göreve gelen bir yönetimin daha iflasını seyrettik. Olan Trabzonspor seyircisine oldu. Yine sömürüldüler, yine kandırıldılar ve yine hüsran dolu bir sezonla karşı karşı karşıyalar. Ama umudunuzu yitirmeyin daha Galatasaray maçı var önünüzde.
07.03.2018 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın