Türkiye'de oto servislerin durumu

Bu ülkede yaşamak gerçekten maharet ister. Aracınızdan arıza alarmı gelir, servisi ararsınız15 gün sonraya randevu verilir ama randevu günü ve saati gidersiniz ki bir sürü araç araya girmiştir. Servis çalışanları lakayttır, sizi dinlemezler ama dinler gibi yaparlar. Söylediğiniz şeyler onlar için zaten önceden söylenmiştir, siz bandı tekrar sarıyormuş gibi hissedersiniz. Kimse kimseye güvenemez, herkes karşısındaki acaba yalan mı söylüyor iç düşüncesiyle tedirgin ve kontrollü.

Bu ülkede müşteri olmak zordur. Aracımın tamirini güven duyarak ve huzurla bekleyemiyorum, acaba serviste neresiyle oynarla veya ne kadar kazık yeriz diye içimizde hep bir şüpheyle yaşıyoruz.

Koskoca İstanbul'u sel bastı, servisler doldu taştı orayı anladım (aslında anlamadım), neden kimse sorumluluk benimdir deyip özür dilemez.

Sigorta şirketleri insanları, insanlar da birbirlerini kandıradursun, günler geçiyor, zaman hızla akıyor. Mars'a ilk bitişik nizam binayı bizim mütahhitler dikerken, artık Mars oto servislerini de berbat edebiliriz. Belki de Mars'taki ilk yalanı da biz söyleriz "abi valla haberim yoktu" diye.

Neyse...

02.08.2017 turtility
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın