15 Temmuz Gecesi Cep Telefonu Aramalarında Tebrik Mesajının Dinletilmesi

Yine her ne kadar, harika, muhteşem, eşsiz bir fikir ve olumlu bir sürpriz olduğu düşünülerek yapılsa da çoğu cep telefonu kullanıcısının sosyal medyayı ayağa kaldırmasıyla tepkiyle karşı karşıya kalan garip bir olaydır.

Bu emrivaki ve illaki yaşamak ve duymak zorunda olunan durum, cep telefonu kullanıcılarının bir kısmını oldukça keyiflendirse de, bir o kadar insanı da çileden çıkarmış ki sosyal medya kızgın suratlardan geçilmiyor. Bir de buna tepki gösterip, telefon şirketlerini arayarak "yahu kardeşim benim haberim ve iznim olmadan her telefon açışımda emrivaki bu uygulamayı kaldırın hemen" diyenlere geçerli ve yeterli bir sebep gösteremeyen telefon operatörleri de hatırı sayılır bir tepkiyi almış bulundular. Hayatımızın en özel köşelerinden bir olan cep telefonumuza yağmur gibi gelen mesajlar yetmemiş, artık pek de kaçamayacağınız bir uygulamayla zil sesi yerine mesaj dinlettiriliyor. Hayrını görün.

Bunu özel bir girişimci olarak düşünün. Yani şimdi ben bassam parayı satın alsam bir telefon operatörünü mesela... Sonra canım istedi diye zil sesi yerine yeni aşık olduğum kadına ilan-ı aşk ederek sevgimi tüm abonelerle paylaşsam nasıl olur? Örnekler başka başka olabilir... Olay gayet garip olunca garip örneklerin akla gelmesi çok doğal.

Daha ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız bilinmez... Bir bakmışsın telefondan su siparişi verirken eve bir adet damacananın geleceğini ama muhalefet partisi genel başkanı müjdeliyor! Ya da telefon bankacılığı kullandığın sırada yine beklerken siz sıkılmayın diye araya başka bir siyasi girip bir şiir patlatıyor. Önemli bir iş görüşmen var ya da telesekreter seni bekletirken Cumhurbaşkanı birden ortaya çıkıp "beraber yürüdük biz bu yollarda" diye başlayıp veriyor coşkuyu... Var mı bunun sonu? Yok tabi ki güzel kardeşim...

İçinden ona kadar say ve rahatlatmaya çalış. De ki; beterin beterin var... Bi bakmışsın evin zil sesi yerine...

Neyse yahu...

Hadi kaçtım ben...
16.07.2017 Bourbonur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın