akıllı tahta

Akıllı tahta; bilgisayarın gücünü, hızını ve esnekliğini elektronik bir kaleme ihtiyaç duymadan dokunmatik olarak tahta üzerinde kullanmanızı sağlayan bir teknolojidir.

Akıllı tahtalar artık eski kara tahtaların yerini aldı, tebeşir tozu yutmayan bir nesil yetişmesinde akıllı tahtaların önemi büyük. Bilgisayar kullanmasını bilen herkesin rahatlıkla kullanabileceği akıllı tahtalar, ders anlatan öğretmenlerinde çok büyük yardımcısı olmaktadır. Fen, coğrafya, matematik öğretmenlerinin ders sırasında en basit hesaplamalarında ya da detaylı anlatmak için gerekli araçları elektronik olarak sağlaması çok daha açıklayıcı ders anlatmasına imkân tanımaktadır.

Bilgisayarda yaptığımız her türlü işlemi elimizi dokundurarak bir tahta üzerinde yapmak oldukça kolay bir ders işleme şeklidir. Her sınıfın öğrencisi için hazırlanmış ve derslere entegre çalışan bir sisteme sahiptir. Eskiden olduğu gibi ders için öğretmen araç gereç bulundurmasına gerek kalmadan sınırsız imkânlarla ders anlatmaktadır. Her dersin defteri nasıl farklı ise o ders işlenirken akıllı tahtanızın da kareli, çizgili, çizgisiz gibi olması çok basit tahtaya kalkan öğrenci bu kılavuzlar sayesinde çok daha güzel ders yapmaktadır. Sitemiz en uygun akıllı tahta fiyatları bulundurmaktadır.

“HNC Akıllı Tahta” https://www.hncakillitahta.com markası olarak piyasadaki en iyi teknolojiye sahip ürünleri sunduğumuz konusunda iddialıyız. Dokunma ve görüntü teknolojilerinin olduğu her yerde biz de varız.
11.12.2021 haberaksaray
1
Öğretilen müfredatın daha iyi uygulanabilmesi, derslerin işitsel ve görsel olarak daha zengin bir biçimde öğretilebilmesi ve öğrencilerin daha donanımlı eğitilebilmesi için hazırlanmış geniş ve büyük ekranlı dokunmatik bilgisayarlardır.
13.12.2021 SozlukYazari
Türkiye’nin önde gelen okulları ve üniversiteleri haricinde, kreş ve anaokulları, online eğitim stüdyoları, askeriye, kurumsal firmaların toplantı salonları, devlet daireleri, ve personel eğitim odaları gibi birçok alanda “HNC Akıllı Tahta” ürünleri kullanılmaktadır.
23.04.2023 haberaksaray
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın