Anneye Resim Baskılı Kupa Bardak 19,00TL'ye şaşırdım mutlaka göz atın

Hediye denilince akla gelen ilk hediyelerden olan kupalar her zaman herkes için uygun bir hediyedir. Özel günlerde de sıradan günlerde de sevdiklerinizi mutlu etmek için küçük ve anlamlı bir hediye almak istiyorsanız kupa almayı tercih edebilirsiniz. Kupalar üzerindeki desen ve şekiller ile çok fazla şekilde karşımıza çıkabilir. Son zamanlarda oldukça popüler olan kişiye özel kupalar ise oldukça anlamlı hediyeler arasında yerini alır. Özellikle de resim baskılı kişiye özel kupalar son zamanlarda herkes tarafından oldukça beğenilmektedir.

Kişiye özgü kupaların birçok çeşidi bulunmaktadır. Üzerinde isim, şekil, imza gibi kişiye özgü sembollerin bulunduğu kupalar hem anlamlı hem de kullanışlı birer hediye olarak karşımıza çıkar. Ancak kişiye özel kupalar arasında herkes için en güzel ve en anlamlı olanı resim baskılı kupalardır. Resim baskılı kupalar üzerine beraber çekilen fotoğraflar gibi anlamlı fotoğraflar basılarak birer anı haline getirilir. En güzel anlarınız ve en güzel fotoğraflarınız bu baskılı kupalar üzerinde hayat bularak size eşlik eder.
Kupaya fotoğraf baskısı yapmak için sublimasyon yazıcı kullanılır. Fotoğraflar çeşitli bilgisayar programları ile bardak üzerine baskı için hazırlanır. Sublimasyon baskı için yaklaşık 150 derecelik presler uygulanır. Görsel pres yardımı ile sıcak baskı yöntemi uygulanarak basılır. Bu resimler makinede yıkansa bile silinmez. Ancak daha uzun ömürlü olmaları için elde yıkanmaları daha uygun olacaktır. Resim baskılı kupalar üzerine istediğiniz resmi bastırabilirsiniz.
Resim baskılı kupaların en güzel özelliği kişiye özel olmasıdır. Hediyenin kişiselleştirilmesi son yıllarda herkes tarafından oldukça ilgi ile karşılanan bir durumdur. Kişiselleştirilmiş hediyeler anı olarak saklanabildikleri için özel birer anlam taşır. Özellikle de üzerine fotoğraf baskısı yapılan hediyeler bir ömür saklamak için idealdir. Resim baskılı kupalar da kişiye özel hediyeler arasında yerini alır. Bu kupalar uzun yıllar anı olarak saklamak için ideal hediyelerdir. Bu nedenle hemen hemen herkese özel hissettirmek için resim baskılı kupa alınabilir.

En uygun fiyatlı kupa bardak sitesinin linkini de buraya bırakıyorum mutlaka göz atın: https://www.osevio.com/urun/hediye
15.04.2022 ekurt
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın