Antalyaspor - Osmanlıspor FK - 25 Eylül 2017

6. haftanın kapanış mücadelesinde Antalyaspor, Osmanlıspor'u 25 Eylül 2017 TSİ 20:00'de Antalya Stadyumu'nda konuk edecek. Maç beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak ve maçın hakemliğini Mete Kalkavan yapacak.
21.09.2017 Ozgur
Ligin son iki sırasında bulunan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Antalyaspor oldu. İlk yarıyı yıldızları Samuel Eto'o'nun 5. dakikadaki penaltı ve 41. dakikada Samir Nasri ile bulduğu gollerle 2-0 önde kapatan Akdeniz temsilcisi, 85. dakikada Maicon ile skoru 3-0'a getiren golüyle karşılaşmadan galip ayrıldı. Antalyaspor'da Sakıb Aytaç,Johan Djourou sarı kart görürken 76. dakikada Yekta Kurtuluş ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ligin dibine demir atan Osmalısporda ise Avdija Vrsajeviç, Souleymane Doukara ve Raheem Laval sarı kart gördüler. Osmanlıspor klasik Bülent Uygun sonrası dağılmaya yüz tutan takım görüntüsünde. Hala bir umut Bülent Uygun'u Teknik Direktör yapan yönetici profilinin ülkemizde olması çok acı. Maçın önemli istatistiklerinden birisi ise Antalyaspor'un son dakika transferi William Vainquer denediği 76 pasın 75 tanesinde başarılı olması idi. Bu istatistiğe Samir Nasri 91/99 pas ile eşlik etti. Böylece ilk galibiyetini alan Antalyaspor puanını 6 yaparak tehlike bölgesinin üstüne çıkmayı başardı.
25.09.2017 Ozgur
Benim kuponun diğer maçları tutmuştu, beklediğim son maç buydu. Bu maça da Antalya galibiyeti yazmıştım ve kupon tuttu. Kuponumdaki tüm takımlara, son olarak da Antalyaspor'a ve Osmanlıspor'a teşekkür ederim.
26.09.2017 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın