Avukat Hukuk

Uzun yıllardır çözülmeyen ve hep sonuçsuz kalan, uzlaşmaya gidilemeyen bir miras davamız vardı. Referans olarak bulduğumuz ve gerçekten her konuda bizleri tek tek bilgilendiren aydınlatan Avukat Hande hanıma sonsuz teşekkür ediyoruz. Titizlikle çalışma sistemi ve bizleride bu süreçte bilgilendirmesi de ayrı bir güzellik. iyiki yollarımız kesişti ve tüm sorunları çözdük.
kaynak:https://www.avhandesahin.com/
09.04.2021 vkaran
1
İş hukukuyla ilgili yaşadığım problemler için konu hakkında uzman olan bir avukat bulmak yaşadığım sıkıntı kadar önemliydi. Her konuda ciddi desteklerini ve bilgilerini esirgemeyen firmanın bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.solmazlaw.com/
09.08.2021 vkaran
1
Devam eden davamız için Avukat değişikliğine gitme kararı almıştık. Bu süreçte Ozan Bey ile tanıştık ve her konuda bilgi ve destekleri için kendisine teşekkürler. Sizler için bilgileri aşağıda bırakıyorum.
kaynak: https://ozansoylu.av.tr/
17.12.2021 vkaran
Aile içinde miras ile ilgili ciddi anlaşmazlıklar vardı. Biz bu konuda Solmazlaw ile yolumuza devam etme kararı aldık. Her konuda tüm ekibe desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
kaynak: https://www.solmazlaw.com/
24.03.2022 SozlukYazari
Hukuk konusunda tüm ekibi ve kendileri olmak üzere davamızın kısa sürede güzel sonuçlarla kapanması bizim için muhteşemdi. Sizler için bilgileri aşağıda bırakıyorum.
kaynak: https://www.latifcembaran.com/
22.07.2022 vkaran
Şirketimizin bünyesindeki iş davaları için çalışmalar yaptığımız ve çözüm odaklı ve bilgilendirip yönlendirme konusunda çok başarılı olan hukuk ve danışmanlık firmasının bilgilerini sizler için paylaşıyorum.
kaynak: https://www.kapitalhukuk.com/
24.08.2022 vkaran
Kentse dönüşümle ilgili anlaşmazlıklar ve ciddi problemler yaşıyorduk. Konu ile ilgili tüm dosyaları devretmek için anlaştığımız ve her konuda detaylı çözüm ve bilgi aktarımı için teşekkürler. Sizler için hukuk danışmalık firmasının bilgilerini paylaşıyorum
kaynak: https://www.gayrimenkulhukuk.com/
14.11.2022 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın