Clash Royale 10. Arena destesi

Tahmin ediyorum içinde efsanevi kart bulunmasın diye çaba göstereceğim son deste önerim bu olacak. Çünkü bu oyunu 10. Arena'ya kadar oynayıp, daha da devam edecekseniz, efsanevi kartınız olmadan ilerlemeyi pek beklememenizde yarar var.

Şimdi gelelim 10. Arena destemize, şu şekilde:

Golem (8 iksir)
İksir toplayıcı (6 iksir)
Zehir (4 iksir)
Çarpma (2 iksir)
Mega Dalkavuk (3 iksir)
Yavru Ejderha (4 iksir)
Goblinler (2 iksir)
Top arabası (5 iksir)

Golem: Destedeki ana kartınız bu. Yüksek maliyeti ile oynaması riskli, yüksek canı ile güçlü bir kart. Bunu hep kral kulenizin arkasından oynamalı ve o ilerlerken arkasına yavru ejderha ya da top arabası gibi birlikleri takmalısınız.

Top arabası: Hem zehire, hem de alev topuna dayanabildiği için kullananların kendisine bayıldıkları kart. Savunmada ve saldırıda ayrı güzel.

İksir toplayıcı: Destemizin etrafında kurulduğu Golem'i finanse etmek için bu karta ihtiyaç duyuyoruz. Bu kartı mümkün olduğunca çabuk oynamalısınız, çünkü sağladığı iksir avantajından ötürü rakibiniz buna karşı bir saldırı düzenlemeye mecbur (ya da kaybetmeyi kabul edecek :) )

Yavru ejderha: Kendi çapında tank özellikleri de olan ve alan hasarı veren, uçan bir birlik. Rakibinizin Golem'i durdurmak için kullanabileceği hemen tüm birlikleri (barbarlar, iskelet ordusu vs.) etkili bir şekilde ortadan kaldırabilecek bir seçenek.

Çarpma: Özellikle Cehennem Ejderhası saldırısını sıfırlamak için kullanacağınız kart, bu destedeki önemi vereceği hasardan çok bu sıfırlama özelliğinden.

Zehir: Özellikle Üç Silahşör ve Prenses'i ortadan kaldırmak için kullanacağınız kart. Rakibiniz bir iksir toplayıcı oynarsa ona karşı da kullanabilirsiniz.

Goblinler: Ivıra zıvıra kullanacağınız ucuz kart, 10. Arena'da bunu nasıl kullanacağınızı da artık buraya yazmayalım, biliyorsunuzdur.

Mega Dalkavuk: Özellikle düşman saldırısını püskürtüp karşı saldırıya başlamayı düşündüğünüz zamanlarda Golem'inizin arkasına takabileceğiniz bir kart. Domuz binicisi ya da Büyücü'leri ortadan kaldırmak için birebir.

Golem'in destedeki rolünü anlatırken belirttiğim gibi, bu desteyi oynarkenki en büyük probleminiz Golem'in maliyeti, bunu iyi ayarlamalı ve tongaya basmamalısınız, yoksa fazla güçlü olmayan bir saldırıya bile iksirsiz yakalanırsanız oyunu kaybetmek kolay biliyorsunuz.

(bkz: Clash Royale oyunu için bilgiler ve taktikler)
07.02.2018 dombili
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın