Clash Royale 9. Arena destesi

Efsanevi kart içermeyen deste önerilerime devam ediyorum, çünkü büyük bir şans sonucu sahip olabileceğiniz bir karta dayanan bir desteden bahsetmek istemiyorum. Anladığım kadarıyla oyunu 3-6 ay gibi bir süre zarfında oynuyorsanız, yeterince efsanevi kartınız olabilir ve o zaman o tür destelere de göz atabilirsiniz ama 9. Arena için nasıl bir desteye ihtiyacım var sorusunu soruyor ve bu yazıyı okuyorsanız, büyük olasılıkla efsanevi kartınız yoktur :)

Destemiz şöyle:

Koçbaşı (4 iksir)
Dart goblini (3 iksir)
Goblin Kulübesi (5 iksir)
Buz ruhu (1 iksir)
Buz golemi (2 iksir)
Kasırga (3 iksir)
Alev topu (4 iksir)
Çarpma (2 iksir)

Öncelikle söyleyeyim ki, bu oynaması kolay olan bir deste değil, biraz alıştırma yapmanız gerekecek. Ayrıca berabere kalma ihtimalini de yükselten bir oyun tarzına meyilli. Ama efsanevi kart olmadan deste istiyorsak, ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Koçbaşı: Destedeki öldürücü darbeyi vuracak kart. Elemanlar koşarken şarj alıyor ve tam hızda maksimum hasar veriyor. Buz goleminin arkasından bunu göndereceksiniz. Rakip bina oynarsa ya da çarpma gibi kart kullanırsa hedeften şaşacaklar ya da koşuları sıfırlanacak, ona göre.

Dart goblini: Özellikle hava birliklerini ve kalabalık grupları ortadan kaldırmak için bu kartı kullanacaksınız. Çarpmayla beraber minyon sürülerini, buz ruhu ile kombinasyon yaparak balonları bununla rahatça aşağı indirebilirsiniz.

Goblin kulübesi: Destemizin sürpriz kartı. Biz bunu mızraklı goblinlerimizle üçer beşer hafif hasar vermek için kullanacağız ama düşmanın kafası biz bunu oynayınca karışacak, çünkü bu destedeki yeri şak diye anlaşılmıyor. Dediğim gibi size faydası sürpriz ve küçük küçük hasarlar.

Buz golemi: Koçbaşı ya da dart goblinin önüne, ya da yavru ejderha gibi birliklerin dikkatini çekmek için sürebileceğiniz bir kart.

Buz ruhu: 1 iksir bedeliyle destenizin joker kartı, hemen her zaman duruma göre oynayacak bir kart ve kullanılacağı standart bir durum yok. İlle de soruyorsanız balon, dev ya da PEKKA'yı yavaşlatmak için örneğin.

Alev topu: Bu kart başlı başına ustalık isteyen bir kart ama büyük temizlikler için şart. Ben hala zamanlamasını tuttururken zorlanıyorum, kullanmayı becerene bu destedeki desteği çok büyük.

Kasırga: Buna da yapacak pek yorum yok, duruma göre bakacaksınız.

Çarpma: Ivır zıvırı temizlemek ya da minyon sürüsü gibi daha yüksek canlı birlikleri zayıflatmak ya da zaten yaralanmışlarsa ortadan kaldırmak için.

Bu desteyi oynarken sabırlı olmanız gerektiğini ve kartlarınızı çok çabuk karşı tarafa göstermemeniz gerektiğini aklınızda tutun. Elbette artık 9. Arena'da, kart seviyelerinin ne kadar önemli olduğunu da göz önünde tutun.

(bkz: Clash Royale oyunu için bilgiler ve taktikler)
04.02.2018 dombili
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın