Digital

Cletech Digital Signage alanında iç ve dış mekanda kullanılmak üzere ürünler ve komple projeler üreten bir marka. Şirketimizin tüm digital iç ve dış mekan için tasarımlarımızı çok özenle yaptırdık. Profesyonel bir fikir alış verişi yaptığımız ve her konuda desteklerini veren ekibe çok teşekkür ederiz. Tüm soru ve tasarımlarınız için gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
kaynak: https://www.cletech.com.tr/
27.04.2021 vkaran
Çalıştığım işletmede tüm kapıların ve giriş çıkışların kontrollü olması için karlı geçiş ve kapı kilitleri sistemine geçme kararı aldık. Bu konuda ciddi deneyimli bir ekip ile tanıştık ve gerçekten işlerinde profesyonel bir çalışma sağladılar.
kaynak:https://otelkilitsistemi.com/
27.04.2021 vkaran
Şirketimizde teknoloji güvenliği olarak her konuda tam destek aldığımız ve tüm sorunlarımızı problemsiz çözdüğümüz bir firma. Teşekkürler.
kaynak:https://www.infinitumit.com.tr/
27.04.2021 vkaran
İç mekan dijital panolarımız için gerçekten çok iyi bir ekip ile çalışma yaptık. Güzellik merkezimizin belli başlı noktalarına da el dezenfektan alanları yapıldı. Teşekkürler.
kaynak: https://www.cletech.eu/
07.06.2021 vkaran
Şirket bünyemizde dijitalleşme serüveninde doğru yol almak için proje danışmanlarıyla talep ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda bize özel çözümleri geliştirerek stratejiyi belirlediler. Güzel bir sistem ve ekip ile sistemimiz istediğimiz gibi oldu. Size çalışma yaptığımız firmanın bilgilerini aşağıda bırakıyorum.
kaynak: https://ithero.com.tr/
23.09.2021 vkaran
Şirketimiz bünyesindeki tüm yazılım, entegrasyon ve raporlama için çalıştığımız güvenle tüm bilgi verilerimizin korunduğu çalışmalarımızın devam ettiği firma bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.paperwork.com.tr/
19.11.2021 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın