diş teli

Diş teli, dişlerinize belirli bir süre kuvvet ve basınç uygulayarak dişlerinizi kemik içerisinde hareket ettirme prensibiyle çalışır. Diş teli tedavisinde dişler belirli aralıklarla 1-2 mm hareket edebilir. Sürecin uzun olmasının nedeni bu hareketin yavaşlığından kaynaklanmaktadır. Yetişkinlere nazaran çocuklarda kemik yapısının oturmaması nedeniyle diş teli tedavisi daha kısa sürede sonuç verir.

Diş Teli Tedavisi Her Yaşta Uygulanabilir Mi?
Diş teli tedavisi bilinenin aksine hemen her yaşta uygulanabilir bir tedavi yöntemidir. Ortodontik tedavi süresi çocuklarda daha kısa olmasının nedeni çene yapılarının tam oturmamış olmasıdır.
Diş teli tedavisinde her yaşa uygun estetik beklentilere göre diş teli çeşitleri bulunmaktadır. Yaşınıza bağlı estetik kaygılar diş teli fiyatını etkileyecektir. Fiyat bilgisi diş hekiminin muayene etmesi sonrası net olarak belirlenir. Türk diş hekimleri birliğinin verdiği fiyatlar taban fiyatlardır tek başına gerçeği yansıtmazlar.

Diş Teli Fiyatları?
Şeffaf diş teli tedavi fiyatları tek çeneye uygulandığında 4.500₺ ile 7.000₺ , çift çeneye uygulandığında 6.000₺ ile 12.000₺ aralığında değişmektedir.
https://www.periodent.net/dis-teli-fiyatlari/
21.02.2021 ozdemir
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın