Fenerbahçe - Trabzonspor - 1 Eylül 2019

2019 - 2020 Cemil Usta sezonu 3. hafta karşılaşmasında, sezon başı itibarıyla taraftarlarına en güçlü umudu veren iki ekip karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 1 Eylül 2019 Pazar günü TSİ 21:45'te başlayacak.

Bir yanda tarihinin (muhtemelen) en kötü sezonunu geride bırakan ve hazırlık döneminde yaralarını saran, kadroyu yenileyen Fenerbaçe, diğer yanda altyapı çalışmalarına hakettiği değeri vererek eski gösterişli günlerine dönme sinyalleri veren Karadeniz Fırtınası Trabzonspor, İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe çok uzun yıllardır İstanbul'da Trabzonspor'a yenilmemiş olmaya dayalı bir psikolojik rahatlık yaşıyor gibi görünürken, Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, hafta içi AEK ile oynadığı Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasında kendi evinde aldığı (turu geçmeye yetmesine rağmen) 2-0'lık yenilgiyle, aklının hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında olduğunun ve maçı kazanmayı çok istediğinin ipucunu verdi.

Orta hakem Fırat Aydınus karşılaşmayı yönetirken, yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık, dördüncü hakemliği Ali Şansalan ve VAR hakemliğini Ali Palabıyık yapacak.

01.09.2019 Geni
1
Karşılaşmada sahaya çıkacak ilk onbirler belli oldu.

Fenerbahçe
Altay
Ozan Tufan
Zanka
Jailson
Dirar
Tolga
Emre Belözoğlu
Deniz Türüç
Rodrigues
Kruse
Vedat Muriqi

Trabzonspor
Uğurcan
Pereira
Hüseyin
Hosseini
Novak
Abdülkadir Parmak
Sosa
Avdijaj
Ekuban
Nwakaeme
Sörloth
01.09.2019 Geni
Karşılaşma 1-1 sona erdi ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldılar.

Fenerbahçe, 17. dakikada Garry Rodrigues ile 1-0 öne geçti, Trabzonspor bu gole 27. dakikada Ekuban ile karşılık verdi.

Bu skorla ilk 2 haftayı lider kapatan Fenerbahçe, 3. hafta sonunda liderliği Alanyaspor'a kaptırdı.
02.09.2019 Geni
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın