Galatasaray - Alanyaspor - 25 Kasım 2017

Geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında aldığı 5-1lik mağlubiyetin yaralarını sarmak için taraftarının karşısına çıkacak olan Yaralı Aslan da hedef mutlak galibiyet. 25 Kasım 2017 TSİ 19:30'da başlayacak maç Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve maçı Hüseyin Göçek Yönetecek. Galatasaray'da Fernando sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Alanyaspor'da is süper yıldız Wagner Love ve M'Billa sakatlıkları sebebiyle maç kadrosuna alınmadı.
24.11.2017 Ozgur
Galatasaray maçı 33. dakikada Yasin ve 88. Dakikada Bafetimbi Gomis ile bulduğu gollerle 2-0 kazandı.
Tudor en sonunda kanat oyuncusu olmadan kanatların etkili kullanılamayacağını anlamış olacak ki zorunlu da olsa sol kanattaki Tolga Ciğerci ısrarına son verdi. (son dakikada gelen Tolga sakatlığı ile) Ayrıca hafta boyunca konuşulan Denayer'in ön liberoda oynama durumuda oyuncunun maç sabahı sakatlanmasıyla gerçekleşmedi. Yani kısacası olması gereken kadro neredeyse ilk defa sahaya çıktı. Herkesin kendi yerinde oynadığı bu mücadelede maça oldukça etkili başlayan Galatasaray ilk yarının ortalarına doğru rölantiye giren maçta 33. Dakikada Yasin'in golüyle rahatladı ve devreyi önde kapattı. İkinci yarıda 2. golü atıp kart sınırındaki oyuncuları Maicon ve N'Diaye'yi oyundan çıkarmayı hedefleyen Tudor'un bu amacı 88. Dakikada gelen Bafetimbi Gomis golüyle gerçekleşti. Gole kadar kaleci Haydar Yılmaz karşı karşıya iki pozisyonda gole izin vermezken, golden sonra ise neredeyse imkansızı kurtardı ve 3. gole geçit vermedi. Wagner Love ve Fernandes'in olmaması Alanyaspor'un belini büktü. Oynamayacağını söylediğim Mbilla 29 dakika oyunda kaldı ve Alanyaspor'un gol umutlarını mucizeye ve Muslera'nın yan toplardaki beceriksizliğine bıraktı.
Bir parantezde seyirciye açmak istiyorum herşeyi iyi güzel de takım bastırırken adam ıslıklamak nedir?
Sonuçta Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatıp derbiye eksiksiz ve moralle gidecek olan Galatasaray'da kıyamet haftaya kopacak gibi görünüyor. Hadi hayırlısı...
25.11.2017 Ozgur
1
Igor Tudor bile bunalmış, "bu galibiyetle 1,5 puan aldık diyerek", bizim kültürümüzde derbiye diğer kültürlerden daha fazla önem verilmesine sitem etti.
26.11.2017 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın