Gazeteler.com

11 Şubat 1999'dan beri kesintisiz yayın veren ve Türk İnterneti'nin temel taşlarından olan web sitesidir.

Sloganını "habere giden en kısa yol" olarak belirleyen gazeteler.com , kurulduğu günden bugüne kadar Türkçe konuşan internet kullanıcılarının, haberlerin farklı kaynaklarda nasıl yayınlandığını karşılaştırmalarına olanak sağlamış, tek yönlü haber yayıncılığı ile oluşturulabilecek yanıltıcı algı olasılığına karşı, okuyucuların kendi fikirlerini üretmeleri için ihtiyaç duyacakları veri çeşitliliğine erişmesi için en güvenilir araç olmuştur.

2020 yılına gelindiğinde günlük yarım milyon civarındaki oturum sayısı ile, Türkiye'nin doğru habere erişmedeki en güçlü platformu olma özelliğini korumaya devam etmektedir.

Haber kaynaklarının siteye eklenmesinde aceleci davranmayan site yönetimi, "aceleyle ekle - kısa süre sonra çıkarmak zorunda" kal döngüsü yerine, ekleme başvurusu yapan siteleri dikkatle gözlemekte ve daha sonra ekleme yapmaktadır. Bu durum yeni açılan haber sitesi yöneticilerinin pek hoşuna gitmese de, gazeteler.com site yönetimi böyle davranmak zorundadır.

Sitede Türkiye'de yayınlanan gazeteler listelendiği gibi, yabancı yayınlar da mevcuttur.

Site yönetimi ile iletişime geçmek için ana sayfa'ya üye olup, gazeteler kullanıcısına özel mesaj gönderebilirsiniz.
23.05.2020 Gazeteler
8 2 3
Yakından takip ettiğim site. Aylar önce PM atmıştım lakin dönüş olmadı umarım sağlığı sıhhati yerindedir.
25.12.2020 halkgazetesi
Çok emek var bu sitede.
27.12.2020 Geni
1 1
Yerli ve yabancı kaynaklar; ulusal, yerel, konulu gazeteler! Habere giden en kısa yolun kendisidir.
28.12.2020 omar
Sevgili gazeteler.com admini. 30 Nisan 2020 tarihinden beri geri dönüşünüzü bekliyoruz. Yerel Haberler için sitenize eklenme talebimiz mevcut. Değerlendirmenizi rica ederiz.
30.01.2021 Dkha
1
Headline world news & do kwon latest news, Breaking news headlines worldwide always 1st Updated news.
Headline world news, sport,do kwon latest news,Breaking news headlines worldwide and a whole lot more. The OTN News most recent News portal.We are try fristly published Today’s latest business news.Business is not just a word. Everything except business is now stagnant. All our day to day activities involve business. People’s food, clothes, medicine are all business.

How many types of business and what? This kind of question is not expected because all the professions in the world that have high income, business is in the first position. The main goal of business is to sell what it buys at a high price. You can visit our website to have an idea in advance which product price will decrease or increase.Today’s latest business news all global busness news just visit otn news. Visit now: https://otnnews.com
23.04.2023 Shuvo
Açılış sayfası, dizin, faydalı bağlantıların yer aldığı eski ve popüler bir web sitesi. Gazete okumak için ideal.
14.07.2023 river
Samsun Haber Gazeteler Bölümüne www.gazetenizolsun.com
30.10.2023 gazetenizolsun
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın