Google Dijital Atölye

Google Dijital Atölye içerisinde çeşitli sertifikalı ve sertifikasız kurslar barındıran bir online eğitim merkezidir. Eğitimler gayet açıklayıcı her ders sonunda bilginizi sınamak için bir kaç soruluk "Quiz" ve konu sonlarında ise bir kaç soruluk "Rozet" almanızı sağlayan testler mevcut. Kurs sonunda sonunda geçerli bir "Sertifika" sahibi olabildiğiniz gibi CV 'nizi daha dolgun hale getirebiliyorsunuz. Konu sadece CV de değil kişisel gelişim için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar başında saatlerce çoğu zaman amaçsızca gezinmekten iyidir. Bunun için tek yapmanız gereken https://learndigital.withgoogle.com adresine giderek oturum açmanız olacaktır. Daha sonra kendinizi engin bilgi denizinde yüzerken bulacaksınız. Şimdiden kolay gelsin.
10.05.2021 Ozgur
Bu hizmet ve hakkında bilgi verdiğiniz kurslar için teşekkür ederiz. Bunları arkadaşlarıma tavsiye ederim. Onlara büyük ihtiyaçları var. Buraya kayıt olacaklar ve bu kurslardan yararlanacaklar. Bu web sitesini https://squarefootflooring.com/vinyl-flooring/ (vinyl flooring)
kontrol etmeli ve Vinil döşemenin avantajlarını görmelisiniz. Diğer döşeme seçeneklerinden çok avantajları olduğu için beğendiğim en çekici döşeme seçeneğidir.
17.05.2021 jamespen89
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın