Güle güle Wesley Sneijder!

YOLUN AÇIK OLSUN SNEİJDER..!!!

Galatasaray'ın Hollandalı Yıldızı Wesley Sneijder' in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 2017-18 sezonunda Galatasaray'dan alacağı 4,5 milyon Euro ücretten feragat eden Sneijder, sosyal medya hesabından "Teşekkürler Galatasaray taraftarı" yazarak Galatasaray formasının üzerinde olduğu bir fotoğraf paylaştı. Hollandalı Yıldız futbolcu; "İstanbul'da inanılmaz yıllar geçirdim. Bu kulübü, şehri ve taraftarları seviyorum. Her şey için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Galatasaray Kulübü Sosyal medya hesabından Yıldız Futbolcuya Teşekkürlerini Sundu. Bununla birlikte Galatasaray'dan KAP'a yapılan bildirimde "Futbolcu, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20 milyon Euro tazminat ödeyecektir." açıklamasına yer verildi.

Wesley sneijder ile yollarını ayıran Galatasaray Camiasına tepkiler gecikmedi. Sarı-kırmızılı taraftar, Sneijder'in sözleşmesinin feshedilmesine büyük tepki göstererek, Florya Metin Oktay Tesisleri' nde yönetimi istifaya davet etti.

2013 Ocak ayında sarı kırmızılı kulübe transfer olan Sneijder, dört buçuk yılda 2 lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa sevinci yaşamıştı.
14.07.2017 Bourbonur
Tez zamanda benzer bir yazıyı Dursun Özbek için de yazmanı diliyorum.
Basiretsiz, vizyonsuz Galatasaray Yönetimi'nin saçmalama konusunda zirve yaptığı eylemidir. Tarık Çamdal, De Jong ve Ryan Donk'un toplam klübe yıllık maliyetinin yaklaşık 6 milyon Avro olduğunu düşünürsek takımın kaleye şut atma yeteneği olan tek oyuncusunu göndermek müthiş bir beceri olsa gerek. Sözleşmeye koydukları madde ise oldukça ilginç. 3 yıl içinde Türkiye Liginde herhangi bir takıma transfer olması durumunda 20 milyon Avro ceza ödeyecek Galatasaray'a. Madem bu kadar korkuyordunuz neden gönderdiniz diye sormazlar mı adama. Madem takım içinde bu kadar sıkıntı çıkarıyordu ozaman gitsin karıştırsın Beşiktaş'ı da Fenerbahçe'yi de. Kısacası tüm taraftarın boğazına yumruk gibi oturdu bu karar. Güle güle Wes.
15.07.2017 Ozgur
1
Sneijder gibi bir 10 numarayı bu şekilde göndermek camiaya hiç yakışmadı. Fenerbahçe' nin Alex' e yaptığından ne farkı var? Bu gibi mevzular duruş olarak Galatasaray Camiası' nın alışık olduğu şeyler değil. Başka bir olaya da bakarsak; Sabri' ye yapılan vefasızlık bu takımın taraftarlarının tümünü üzmüştür ben buna eminim. Camia en azından Sabri için '' Futbolcumuzun jübilesi Galatasarayımızın boynunun borcudur.'' demeliydi. Bu ve benzeri durumlar yönetimleri yıpratıyor gibi olsa da önce camiayı yıpratır. Baştan aşağı yanlıştır. Benim düşüncem , Dursun Özbek ve yönetiminin fazla zamanı kalmamıştır. Hele ki haftaya perşembe oynanacak olan ön eleme rövanş maçından turu atlayan taraf Galatasaray olmaz ise zaten o koltukta bir dakika bile oturamaz. Oturmamalı...
Sneijder tarzında oyuncuların sayısı pek fazla değil dünyada. Değil 1 sezon 3 sezon daha oynar. Yeter ki bu tarz oyunculara yaklaşım Avrupa' daki kulüplerde olduğu gibi olsun. Olması gerektiği gibi olsun. Belhanda' yı da göreceğiz....O da ayrı bir yetenek fakat Türk Futbolunun acımasızlığını o da tadacak...Şimdiden yazıyorum.
15.07.2017 Bourbonur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın