Haber

Ankara il ve ilçelerinde yaşanan son dakika gelişmeleri ile Türkiye ve dünya gündeminde yer alan son dakika haberlerini Medya Başkent internet sitesinden çok rahatlıkla takip edebiliyorum. Seçkin bir yazar kadrosu ve olay kovalayan muhabir kadrosuyla son dakika haberlerini anında paylaşmaları süper. Gündemi rahatlıkla takip ettiğim bir site teşekkürler.
kaynak: https://medyabaskent.com/
13.04.2021 vkaran
Güncel haberler için severek takip ettiğim bir site. Anlık finans ve son dakika haberleri için takip edilebilir bir site.
kaynak: https://lidertv.com.tr/
28.05.2021 vkaran
Birbirinden farklı kategorilerde incelemeler, haberler ve testlerle en özgün, en yaratıcı ve en güncel içerikler Haberzilla'da! <a href="https://haberzilla.com/" title="Haber">Haberzilla</a> Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ... Hayat'a dair tüm haberler Haberzilla Hayat ile sizlerle ... Vizyona giren yeni filmler, yeni diziler, son fragmanlar, Netflix ..
11.06.2021 brtcu
Birbirinden farklı kategorilerde incelemeler, haberler ve testlerle en özgün, en yaratıcı ve en güncel içerikler Haberzilla'da! <a href="https://haberzilla.com/" title="Haber">Haberzilla</a> Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ... Hayat'a dair tüm haberler Haberzilla Hayat ile sizlerle ... Vizyona giren yeni filmler, yeni diziler, son fragmanlar, Netflix .. https://haberzilla.com/
11.06.2021 brtcu
Günlük haber akışlarını, spor ve ekonomi sayfalarını severek anlık takip ettiğim kurumun bilgilerini aşağıda sizin için bırakıyorum.
kaynak: https://www.lidergazete.com/
21.12.2021 vkaran
Ekonomi ve son dakika haberlerinde gerçek bilgi verimiyle takip ettiğim kurumu sizinle paylaşmak isterim.
kaynak: https://www.trthaber.com/
24.06.2022 vkaran
Kırıkkalede son dakika ve gündem haberlerini severek takip ettiğim sayfanın bilgilerini sizlere bırakıyorum.
kaynak: https://mansetgazetesi.net/
08.11.2023 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın