iç çamaşır

Pandemi döneminden dolayı alışveriş için dışarı çıkma taraftarı değildim. Online sistemiyle devam etmeye karar verdim. Fakat iç çamaşır, tayt,çorap gibi tüm eksiklerimizi bir yerden alma taraftarıydım. Ama bulduğum ve gelen her ürün için çokca memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bire bir ve beden olarak ta hiç bir sorun yaşamadım. Bu güzel ve kaliteli ürünler için teşekkürler.
kaynak:https://www.erdemcamasir.com.tr/
12.04.2021 vkaran
Toptan iç çamaşır ve ev tekstil ürünleri ile ilgili araştırma yaparken karşılaştığım ve ürünlerini incelemek için ilk başta az sipariş verip değerlendirmek istedim. Ama gelen ürünler gerçekten harikaydı kumaşından dokusuna kadar. Daha sonraki süreci istediğim gibi toptan olarak devam ettim. Tüm çalışanlara teşekkürler.
kaynak: https://yildiztoptan.com/
20.04.2021 vkaran
Uzun zamandır online alışveriş yaparak tüm eksiklerimi hallediyorum. Ama benim için çok özel bir seçme durumu olan iç giyim, pijama, gecelik bunlar gerçekten her yerden alabileceğim ürünler değil. Fakat inanılmaz güzel ve sitede gördüğünüz ürünlerin bire bir gelmesi inanılmaz güzel. Severek uzun yıllar buradan alışverişe devam diyorum.
kaynak: https://www.podiumm.net/
29.04.2021 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın