Kırıkkale Haber Sitesi: Gundem71.com

Kırıkkale'nin en aktif haber sitesi olan https://www.gundem71.com 'da anlık olarak Kırıkkale haberlerini takip edebilirsiniz.

Kırıkkale'de haber denildiğinde akla gelen ilk site olan Gündem 71'de güncel Kırıkkale haberlerinin yanı sıra teknolojik gelişmeler, spor haberleri, siyaset gelişmeleri ve Türkiye'de popüler olan birçok konu yer alıyor.

Ayrıca hava durumu, namaz vakitleri, nöbetçi eczaneler ve vefat edenler gibi birçok eklenti ile siz değerli gundem71.com kullanıcılarına kırıkkale haber içeriğinin yanı sıra birçok bilgiyi de site üzerinde barındırıyor.


Kırıkkale'de En Çok Takip Edilen Haber Sitesi; 'Gundem71.com'

2019 yılının Mart ayında Oğuzhan Ünver tarafından “Kırıkkale’den Türkiye’ye Açılan Pencere” sloganı ile yayın hayatına başlayan gundem71.com, Kırıkkale sınırlarını çoktan aşarak Türkiye'de adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kırıkkale'de gündeme hakim olan Gündem 71, Kırıkkale Haber sitesi olarak bir yerel haber sitesinden ülke genelinde, Ekonomi, Otomobil, Teknoloji başta olmak üzere birçok kategoride, Türkiye’nin en kapsamlı portalı olma amacına ulaşmıştır. Uzman ekibin başında olduğu Oğuzhan Ünver'in hayaliyle yayına başlayan haber sitesi gundem71.com her geçen gün kendi altyapısı ve teknik ekipmanını güncelleyerek gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Kırıkkale insanı tarafından oldukça sevilen Gündem 71'de kırıkkale son dakika haberleri ile kırıkkale iş ilanları, Kırıkkale'de gezilecek yerler ve biyografilere kadar ilginizi çekebilecek birçok yeni içerik sizleri bekliyor.
28.01.2023 oguzhanunvr
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın