konupara

Konupara, her ay 300 binden fazla okuyucunun ziyaret ettiği ve yüz binlerce sayfa görüntülemesi alan finansal bir içerik kaynağıdır.

Yatırım yapmak daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaştı. Finansın iyice demokratikleşmesi sayesinde, mobil cihaz sahibi herhangi bir insan hiçbir zahmete girmeden uluslararası çeşitlendirmeye sahip portföyler oluşturabiliyor ve istediği yerde ve zamanda yatırım yapabiliyor.

Diğer yandan dünyadaki en fazla nüfusa sahip yeni jenerasyonlar, ailelerinin hiç bilmediği finansal zorluklarla mücadele ediyor. Günümüzdeki genç çalışanların büyük bir kısmı kariyerlerine öğrenim kredisi borçları ile başlıyor ve (belki de) ileride onları emekli maaşının olmadığı, sosyal güvenlik sistemi bozuk bir dünyada uzun hayatlarını finanse etme telaşı bekliyor.

Bu şartlar bizi gençlere ücretsiz olarak finansal eğitim vermemizi sağlayacak Konupara’yı kurmaya itti. Son zamanlarda yapılan araştırmalara göre yeni jenerasyonun üçte birinin hedefinde milyoner olmak var ve gerçekten finansal özgürlüklerini ele almak istiyorlarsa da ihtiyaçları olan para da aşağı yukarı bu miktarlarda. Bizim hedefimiz de bunun için yeni nesle yardımcı olmak.

Vizyonumuz bu yeni nesil yatırımcılara temel ekonomiden sağlıklı oranda şüphecilikle beraber yatırım araçlarına, kişisel finans konularına, bankacılık ürünlerine ve hatta ev almaya/kiralamaya kadar her konuda en iyi kararları vermelerinde yardımcı olmaktır. Yayınlarımıza göz atmak için https://konupara.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
29.11.2019 ygz
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın