Kurban Bayramı tatili (2017) uzatıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Çarşamba, Kurban Bayramı 1. gününün Cuma gününe denk gelmesi sebebiyle, pek çokları tarafından yarım günlük arife gününün izin alınması yoluyla 6 günlük tatile dönüştürülen Kurban Bayramı dönemi, devlet memurlarının 28 Ağustos Pazartesi, 29 Ağustos Salı tam gün, 31 Ağustos Perşembe yarım gün idari izinli sayılması yönündeki bakanlar kurulu kararıyla 10 güne uzatıldı.

Açıklamayı yapan hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, bu kararla turizm sektörüne %80 dolaylarındaki doluluk oranının daha yukarılara çıkması için bir fırsat oluşturulduğunu belirtti.

Söz konusu günlerde bankaların çalışması bekleniyor.
15.08.2017 Geni
2
Memleketçe çok çalışıyoruz. O kadar çok çalışıyoruz ki tatil ilan edilmese delireceğiz.
Yahu turizm şimdi mi aklınıza geldi? Tüm sezon turizm için hiçbir şey yapma, tatili matah bir şeymiş gibi altın tepside sun. Vallahi bravo.

Turizm için birşeyler yapılmak isteniyorsa yabancı turist için yapılmalı. Zira döviz girdisi direk ekonomiye katkı yapabilsin. Neyse uzun mevzular...

İyi tatiller herkese . Çüüüüüz!
15.08.2017 Bourbonur
3
Bu cahilce yapılan turizme faydalı olacak 500bin yerli turist gelecek açıklaması beni dehşete düşürüyor. Arkadaş 500bin kişi bu parayı Antalya'da yemezse İstanbul'da, Ankara'da, Sivas'ta, Ordu'da veya başka bir yerde yiyecek. Neticede para zaten iç piyasada kalacak. ha bayram tatili İngiltere'de de 10 gün olacak onlar da buraya gelecekse süper yoksa biz Ankara'dan çok mu salak görünüyoruz? Ayrıca ülkede bir milyon öğretmen zaten iki aydır tatilde turizm patlaması zaten olmuştur.

16.08.2017 Ozgur
1 2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın