map protocol

map protocol, zincirler arası merkezi olmayan uygulamalar (dapp) için tasarlanmış, tüm zincirleri kapsayan, uygun maliyetli ve güvenlik kesinliği olan zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolüdür.
map protocol, light-client tarafından doğrulama kesinliği sağlar, map relay chain (röle zinciri) üzerinde akıllı sözleşme geliştirmeyi destekler, dapp'in uygun dağıtımı için zincirler arası hizmet bileşenleri sunar ve diğer zincirlerin özelliklerini map relay chain (röle zinciri) evm katmanında önceden derlenmiş sözleşmeler olarak proaktif olarak yerleştirerek tüm zincirlerle evrensel bağlantılar sağlar. map protocol, zincirler arası işlemler için sadece map relay chain'in işlem ücretini tahsil ederek uygun maliyetli bir ağ sağlar.
çapraz zincir köprüleri map protocol ile kolayca oluşturulabilirken, protokolün kendisi daha temel bir sorunu hedeflemekte ve daha büyük bir vizyon izlemektedir: sağlam bir çapraz zincir dapp altyapısı oluşturarak tüm çapraz zincir ekosistemini güçlendirmek. altyapı ile oluşturulan herhangi bir dapp, geliştiricilerin hataya açık çapraz zincir iletişimleriyle uğraşmasını gerektirmeden otomatik olarak map protocol’ün çapraz zincir yapısını devralır. çapraz zincir dapp oluşturmak kolaylaştıkça, ekosistem gelişecektir.
bu nedenle, dünya çapındaki geliştiricilerle birlikte, map protocol yeni bir çapraz zincir çağının başlangıcıdır.

bağlantı linklerimiz
bağlantılar :
website: https://www.maplabs.io
twitter: https://twitter.com/marcopologlobal
medium global: https://medium.com/marcopolo-protocol
medium türkiye: https://link.medium.com/feydtszkkqb

forum: https://forum.maplabs.io
telegram türkiye: https://t.me/mapprotocolturkey
26.05.2022 apprehensive
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın