Matbaa baskı

Okulumuzun yıl sonu veda gecesi için, tüm çocuklara kalıcı olmasını istediğim bir hediye düşünmüştük. Hepsinin toplu olduğu bir fotoğraf olan kupa yaptırmaya karar vermiştik. Bununla ilgili bir çok firma ile görüşüp hemen baskı işlemine geçmemiz gerekiyordu. Yapılan işçilik ve farklı sunumlarla harika iş çıkaran firmanın bilgilerini sizinle aşağıda paylaşıyorum.
kaynak:https://www.dorukbaski.com/tr
20.08.2021 vkaran
1
Matbaacılık, metin ve görüntülerin genellikle kâğıt gibi yüzeyler üzerine basılarak çoğaltılma işidir.
23.08.2021 vkaran
Özel bir şirket toplantısında tüm müşterilerimize özel bir hediye vermek için baskı yapan bir firmalar ile görüşüyorduk. Şirketimizin logo baskılı ürünlerinin her biri çok şık ve kaliteli oldu. Çalışma yaptığımız firmanın bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak:https://pius.com.tr/
01.09.2021 vkaran
1
Birçok dosya veya belgenin kağıt üzerine 3 boyutlu bir şekilde yazdırılmasına matbaa adı verilir.
29.10.2021 SozlukYazari
1
Ajansımız için dergi ve katalog baskı işleri vardı. Konu ile ilgili çok titiz çalışan firmanın bilgilerini paylaşıyorum.
kaynak: https://www.brosur.com.tr/
13.09.2022 vkaran
Şirketimizde verilecek eğitimde tüm katılımcılara dağıtmak için baskılı kupa yaptırdığımız firmanın bilgilerini sizlerle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.dorukbaski.com/tr
26.10.2022 vkaran
Fabrikamızda baskılı kutu yapımı için uzun zamandır çalıştığımız ve çok memnun olduğumuz firmanın bilgilerini sizler için paylaşıyorum.
kaynak: https://midipak.com/
14.08.2023 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın