Metal Demir

Büyük Faaliyette olan inşaat firmamızın ciddi anlamda hurda demir gibi çıkışları oluyordu, bununla ilgili çok hurda firmaları ile görüşmeler sağladık. Anlaşma yaptığımız hurda firmasının titizlikle çalıştığını ve iletişim konusunda da inanılmaz mükemmellerdi. Yaptığımız anlaşma sonucu tüm hurda demir gibi alımlarımızı kendileri tarafından titizlikle alınıyor.
kaynak: https://www.hurdagidiyor.com/
05.07.2021 vkaran
İnsanı öldürebilecek derecede sertliğe sahip olan bir katı madde
09.07.2021 vkaran
Faaliyette olan fabrikamızdaki, standart ve kelepçeli somun eksiklerimizi temin ettiğimiz firmanın bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.mertsom.com.tr/
23.11.2021 vkaran
Üretim yapmakta olan fabrikamızda kullanmak üzere tüm vida, dübel, civata gibi malzemelerimizi temin ettiğimiz ve çok memnun kaldığımız firmanın bilgilerini aşağıda bırakıyorum.
kaynak: https://www.civtec.com.tr/
01.02.2022 vkaran
Faaliyette olan inşaat firmamızda tüm mekanik tesisat ve borulama işleri için anlaştığımız ve güvenle çalıştığımız firmanın bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.rotaeng.com/
28.03.2022 vkaran
Üretim de olan otomotiv sektöründeki fabrikamızda kullanılan ürünlerden özel kaynak somunlarının tedarikini yaptığımız ve memnun kaldığımız firmanın bilgilerini sizlerle paylaşıyorum.
kaynak: https://mertsom.com.tr/
07.11.2022 vkaran
Otomotiv sektöründe kullandığımız döküm parçaları temin ettiğimiz ve güvenle yıllardır çalıştığımız firmanın bilgilerini sizler için bırakıyorum.
kaynak: https://brkmetal.com/
22.01.2024 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın