Mohammad Hossein Mahdavian tarafından yapılan seri yaranın tanıtımı

Mohammad Hossein Mahdavian tarafından yapılan seri
Mohammad Hossein Mahdavian'ın yönettiği Zakhm Kari Home Show Network dizisi, farklı bir hikaye anlatan, suçlu ve kara bir atmosfere sahip ilk İran dizisidir. Wounded serisini tanıtmak için Clientwood Magazine'e katılın.

"Yaralar" dizisinin hikayesinin özeti burada kışı sevdiğimi belirtiyor. güzel değil? + Güzel ama zor. Sırf hayatta kalabilmek için beş bin kilometre uçuyorlar. İlk başta çok korkutucu ama evlerini buluyorlar. + Tash'a ulaşırlarsa. + Nasıl yapılacağını biliyorlar.

Javad Ezzati, Hanieh Tavassoli, Rana Azadivar, Elahe Hesari, Saeed Changizian, Abbas Jamshidifar, Mehdi Zaminpardaz, Amir Hossein Hashemi, Kazem Hajir Azad, Mano Chehr Alipour, Mahlqa Bagheri, Maedeh Tahmasebi, Siavash Tahmour ve Sara Hatami'nin tanıtımı, ev dizisi Zakhm Kari'nin oyuncusu.
Bu dizinin ajanları yazar ve yönetmen: Mohammad Hossein Mahdavian, Mahmoud Hosseinizad'ın bir hikayesine dayanıyor, yapımcı: Mohammad Reza Takhtokshian.

Moderatör: Kamran Hejazi, Görüntü Yönetmeni: Hadi Behrooz, Editör: Sajjad Pahlavanzadeh, Besteci: Habib Khazaeifar, Makyaj Tasarımcısı: Shahram Khalaj, Sahne Tasarımcısı: Behzad Jafari Tadi, Kostüm Tasarımcısı: Arta Mahan.

Ses tasarımı ve kompozisyonu: Mehrshad Malakouti, Kayıt yönetmeni: Hadi Saed Mohkam, Prodüksiyon müdür yardımcısı: Peyman Hejazi, Görüntü Yönetmeni: Mohammad Fakourinia, Oyuncu seçimi: Kiomars Moradi Oyuncu: Milad Akbarnejad, Programcı: Bahman Hosseini, Birinci yönetmen yardımcısı: Hossein Dirdar.

Tedarik Müdürü: Faramarz Rezaei, Görsel Efektler: Amin Pahlavanzadeh, Saha Özel Efektleri: Arash Aghabek, Sahne Sekreteri: Pouria Kazemifard, Fotoğrafçı: Amir Jadidi.
https://bit.ly/3z0zf4o
04.06.2021 sinarad
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın