Nedir bu son ses müzik merağı?

Uzunca bir zamandır dikkatimi çekmekte olduğundan üzerinde çok düşündüğüm ve kendimce nihai bir sonuca vardığım konulardan birisidir kendileri.

Abi açıyor müziği arabada ve gidiyor. Kimsede sorgulamıyor kendini bu hareketinden ötürü. Bir başkası rahatsız oluyor mu acaba ya da ben bu kadar yüksek seste araba kullanırsam gerçekten güvenli sürüş için gerekli olan tüm dikkatimi kullanabilecek miyim gibisinden sorular, hiç yöneltilmiyor bu insanlardan tarafından kendilerine. Bir nevi bastırılmışlık ve ezilmişliğin, dış dünyaya kendilerince yansıtılması çabası.

Bir de yanında bir hanım ile giden abiler var onlarda da başka ilginçlikler. Müzik gerektiğinden fazla açık, güvenli sürüş adına hiç bir şey yok, arabada ki kimse, ya biraz kısalım müziği diğer araçlardan gelen uyarıları duyamayız gibi sorular sormadığı gibi bir de kimse kimseye bakmıyor. Düşün abi o kadar sıkılmışlar ki aslında birbirinden müzik perde olmuş aralarında, belki biri yüksek müziği beğenirde beni alır buradan der gibi yoldan heçen herkesin gözünün içerisine bakıyorlar.
19.08.2017 Jax
2 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın