Osmanlıspor - Beşiktaş - 13 Mayıs 2018

Düşme potasında bulunan ve şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Başkent Ekibi Osmanlıspor, şampiyonluk yarışına artık havlu attı diyebileceğimiz Beşiktaş ile Osmanlı Stadı'nda 13 Mayıs 2018 Pazar Günü TSİ 19:00'da karşılaşacak. Maçı Halis Özkahya yönetecek ve beIN SPORTS 1 naklen yayınlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu saçmalıkta ve adaletsizlikte de sınır tanımaz şekilde icraatlarına devam ediyor. Ligin bitmesine iki hafta kalmış:
Başakşehir Cuma günü
Galatasaray Cumartesi günü
Fenerbahçe ise Pazartesi günü oynuyor. Hatta Başakşehir haftalardır ilk maçı oynuyor ve psikolojik üstünlüğü hep elinde bulunduruyor.
Gelelim düşme hattına:
Antalyaspor Cuma günü
Gençlerbirliği Cumartesi günü 16:00'da
Konyaspor Cumartesi günü 19:00'da
Bursaspor Pazar günü 16:00'da
Osmanlıspor ve Alanyaspor Pazar günü 19:00'da
Akhisarspor ise Pazartesi günü 20:00'de
oynuyor. Bu fikstürün şampiyonluk yarışı ve düşmeme yarışı için adil olduğunu kim söyleyebilir?

10.05.2018 Ozgur
1
Beşiktaş, Vodafone Park'ın yapım aşamasında kendisine stadını açan Osmanlıspor'u aldığı 3-2 lik galibiyetle bir alt lige gönderdi. Osmanlıspor maça hızlı başladı ve Serdar Gürler ile 6. dakikada golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya ise Beşiktaş fırtına gibi başladı ve 48 ve 50. dakikalarda bulduğu iki golle skoru 1-2 ye taşıdı ve öne geçti. 56. dakikada Serdar Gürler nefis bir golle tekrar skora eşitliği getirse de 79. dakikada Vagner Love Beşiktaş2a 3 puan getiren golü attı ve karşılaşmanın sonucunu tayin etti 2-3.

Bence karşılaşmanın sonucundan öte Osmanlıspor Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan bu saçma ve fikstür,oyun,kumpas ne derseniz artık onun kurbanı olmuştur. Pazartesi oynayan Akhisarspor sonucu belli maçta bütün bahis severleri zengin etmiştir.
16.05.2018 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın