ÖsymLi.com

Osymli.com Kpss testlerinden YKS testlerine, ÖSYM dahilinde sınav tarihleri ve binlerce çalışma kitap önerilerine ve Seviye Belirleme Sınavlarından Üniversiteye Giriş Sınavlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.



Sitemizde ÖSYM haberleri yanı sıra sınavlar hakkında açıklamaları, sınav içerikleri, test-deneme indirme linkleri ve geri sayım araçları yer almaktadır. Sınava hazırlanan öğrencilerin ziyaret edip online olarak soru çözmelerini de sağlamaktayız. DGS, YKS ve AÖF sınav puanı hesaplama araçları ile sınavdan sonra isteyen kişiler puanlarını hesaplayabilir ve bu puanlarını sosyal medyada paylaşabilirler.



Üniversiteler tarafından dönemlik olarak yapılan yatay geçiş ve değişim programlarına dair haberler ve yaz okulu duyuruları güncel olarak paylaşılmaktadır. Kısaca toparlamak gerekirse yükseköğrenim basamağının başlangıcında, öğrenim esnasında ve yükseköğrenimden sonra her türlü bilgi ve haber sitemizde yer almaktadır. Sizler de bu aşamada osymli.com ‘u sosyal medyadan bizi takip ederek katkıda bulunabilirsiniz https://www.osymli.com/
21.04.2022 osymli
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın