Otopark

Beni kanser edecek olan problem ve masraf tipidir. İlginç olan, şehrin her yerine gittikçe, o semte gidince o sebeple, bu semte gidince bu sebeple fiyatları da yükselmektedir.

Gidiyorsunuz 100 araçlık otopark, bomboş, 4 saate kadar 30 TL. Nasıl bir rakamsa? Bir türlü düşmez. Otopark ücreti değil, özel otopark vergisi gibi. Belki de otopark kazığı demek daha doğru.

Bir yere gideceksiniz. En yakın otopark 3 otobüs durağı uzakta :)

Diyelim 3 durak öteye park etmeye razı oldunuz. Kocaman bir tabela;

"Aracınızda değerli eşya bırakmayınız, hırsızlıklardan ve aracınızda meydana gelebilecek hasarlardan müessesemiz sorumlu değildir."

Neden para ödüyorsak otoparka?

Bir de arabanın anahtarını isteyen otoparkçılar var. Her an gazetede "otopark görevlisi anahtar isteyince cinnet geçiren otomobil sürücüsü 3 kişiyi yaraladı" manşeti görmemize yol açabilecek bir ses tonuyla isterler bunu. Arabanın başına bir şey gelecek olması mı daha üzücü, araba anahtarı verdiğinizde sigortanın zararı ödememesi problemi mi daha üzücü karar veremezsiniz.

İşte böyle otopark olayı :( Dertliyim...
29.07.2017 Geni
1
İki yıl önce İstanbula gittiğimde Mısır Çarşısını gezmek istedim. Gaflet içinde araçla gittik. Otopark kuyruğu deyim yerindeyse emekli maaş kuyruğu gibiydi bir türlü ilerlemiyor. Uzun süre dönüp dolaştıktan sonra en sonunda aracımızı Karaköy yakınlarında bir otoparka bıraktık. Bıraktık diyorum ama o da yanlış otoparkçı aracı ne şekilde bırakacağımız konusunda bizi fırçaladı ve 2 saati 20TL olan otoparka kuyruğumuzu bacağımızın arasına alarak aracı park ettik. Taksiyle Mısır Çarşısı'na gittik gezdik ve tarihin en pahalı otoparkından aracımızı alarak eve döndük.
Bu arada Taksiyle Mısır Çarşısına gittik dedim ama taksici "Abi ben burdan sağa dönücem sizde burda bir balık - ekmek yiyin, sonra alt geçitten karşıya geçersiniz." diyerek trafik işıklarında bizi indirdi.
30.07.2017 Ozgur
1
Arabayı otoparka bırakıp gideceğimiz yere taksiyle gittik diyorum
30.07.2017 Ozgur
Sitemizde bisiklet alanları için otopark bariyerlerinin alımını güvenle yaptığımız firmanın bilgilerini sizler için bırakıyorum.
kaynak: https://www.parknida.com/
12.03.2024 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın