PSV Eindhoven - Galatasaray maçında Beşiktaş atkılı taraftarın PSV Eindhoven'ı desteklemesi

21 Temmuz 2021 Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçında temsilcimiz Galatasaray, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Temsilcimizin 5-1 kaybettiği karşılaşmada dikkat çeken olaylardan birisi, Beşiktaş atkısı ile tribünlerde yerini alan bir taraftarın, PSV Eindhoven'ı desteklemesi oldu. Nasıl oldu da Avrupa'da tek yürek olmaya alışmış Türk taraftarlar, bu noktaya geldi? Bizi gelecekte neler bekliyor?

1988 senesinde UEFA Galatasaray'ı hükmen elenmiş saymıştı Neuchatel Xamax karşısında. Fenerbahçe, Ali Şen başkanlığındaki bir heyetle İsviçre'ye çıkarma yapmış, Galatasaray'ı desteklemişti. Birlikten kuvvet doğmuş, UEFA, kararı geri çekmişti.

Gel zaman git zaman, 3 Temmuz kumpası oldu. Beşiktaş kumpasa destek olmak ve Fenerbahçe'ye zarar vermek için kupasını iade etti. Galatasaray İsviçre'de kamp kurdu, Fenerbahçe şampiyonlar ligi'nden diskalifiye olsun diye lobi yaptı. Trabzon'da Fenerbahçe takımının yolculuk yaptığı otobüsün şoförüne otobüs hareket halindeyken suikast yapıldı. Sürecin sonunda dönemin UEFA başkanı Platini futboldan men edildi, Fenerbahçe beraat etti. Şampiyonlar Ligi kazanma potansiyeline sahip bir Fenerbahçe futbol takımı, iç işbirlikçilerin de katkısıyla darmadağın edildi.

Dün Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden atılırsa ben daha rahat giderim, UEFA katkı payını kasama koyarım diye sevinen Galatasaray, UEFA kupası kazanabilen noktadan, PSV'den 5 yiyen noktaya geldi.

Galatasaray elenirse ben UEFA'dan daha çok para alırım diye sevinen Beşiktaş da, çok farklı bir macera yaşamaz. Sonu Göztepe gibi olur.

Herkesin ortak dileği, yaşanan kumpaslardan ders çıkarıp, en kısa zamanda eskiden olduğu gibi tek vücut olduğumuz günleri yaşamak.
22.07.2021 Geni
2
``İstanbul Evden Eve Nakliye Fiyatları
İstanbul evden eve nakliye fiyatları aşamasında ekspertiz uygulamasında profesyonel bir ekip, iyi yönetilen nakliyat sürecini başarıyla sonuçlandırır. Gerçekleşmesi muhtemel bir nakliye uygulaması öncesinde, keşif ve ön bilgilendirme ekspertiz tarafından yapılmalıdır. Eşyanın türü, hassasiyet durumu, gidilecek mesafe, kullanılacak araç ve ekip sayısı maliyet hesaplamasında etkili faktörlerdir. Dolayısıyla uzman bilirkişi tarafından hazırlanan rapor sonrasında kesinlikle bir nakliye maliyeti ve fiyat artışı söz konusu olamaz. Bu rapor ışığında sigorta ve kasko işlemleri kolaylıkla yapılmış olacaktır. Sigorta işlemi ile eşyalarınızın güvencesi sağlanıp oluşabilecek hasarın önüne geçilmesi amaçlanır. Ayrıca ekspertiz, sizlere taşımacılık konusunda birçok bilgi vererek nakliye sürecinin kolay geçmesini sağlayacaktır. Evden eve eşya taşıma yada transferi öncesinde yapılan inceleme, çıkabilecek aksilikleri tamamen ortadan kaldırmış olur. İstanbul evden eve nakliye şirketleri taşıma sürecinin en başından sonuna kadar hem sahada, hem de yönetim merkezinde süreci sıkıca takip etmelidir. İstanbul evden eve nakliyat fiyatları ve maliyeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın
17.10.2021 Cem
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın