Singapore Airlines

Yurtdışı seyahatlerimin büyük bir çoğunluğunu, Singapur havayolları şirketi ile gerçekleştirmiş olmaktan gerçekten çok memnunum ve açıkçası seçimimden dolayı kendimle gurur duymaktayım.

Daha uçağa biner binmez birbirinden güzel insanlar ile dolu havayolları şirketinin uçakları. Personel, asya kültürünün zengin ve kibar yetiştirilme tarzının tüm karakterislik özelliklerini taşıyor ve bunu size aktarıyorlar. Yani bu kibarlık, çok tatlı geliyor insana.

Koltuklara oturmanızın ardından, uçak kalkmadan önce rahatlamanız adına, bembeyaz, sımsıcak, buharı tüten havlu servisi var. Belki yok canım olur mu öyle şey diyeceksiniz fakat o havluyu şöyle bir yüzünüze, boynunuza, eklemlerinize, bileklerinize sürmenin öyle bir rahatlatıcı etkisi var ki daha ilk andan çok rahatlamış ve açılmış hissediyorsunuz kendinizi. Bir de havlu servisi o kadar iyi ki, o görsel şovda bir hayli tatmin ediyor.

Uçağın kalkışı ile hemen servis başlıyor. Menüde birbirinden güzel ve lezzetli yemekler sizleri beklemekte. Şahsen ben sebzeli tavuk, noodle, çorba, sebzeli et, ızgara et gibi seçenekleri denedim ve bir hayli memnun kaldım. Yemeklerin yanısıra, envai çeşit içecekler mevcut ve yeniden asya kültürünün renkleri size yansıyacak burada. Kimse asık bir suratla veya yeter dercesine size gelmiyor. Çok güzel bu. Şaraplarını beğendim. Küçük şişelerde Avustralya şarapları getiriyorlar ya da kadehte getiriyorlar sizin arzunuza göre. Bunun dışında bir çok alkollü içecek seçeneği, kahve, çay mevcut. Ben özellikle şirketin kullandığı İngiliz çayı ve kremasına bayıldım.

Uçakların konforuda çok güzel. Eğlence sistemi çok kullanışlı, çok dolu ve herkes kullanabilsin şeklinde hazırlanmış. Yani hiç bilgisayar kullanmayan biri bile rahatlıkla çözebilir sistemi diye düşünüyorum. Uçak kalkmadan önce dağıttıkları hiç açılmamış boyunluk, yastık, polar battaniye uyumak isteyenler için biçilmiş kaftan. Çok yumuşak, sıcak ve rahatlar. Uyumak ya da onlarla oturmak çok keyifli.

Şirket, yolcuların rahatlığı için hiç bir şeyden kaçmamış gibi hissettiriyor benim deneyimlerim çerçevesinde. Tabii birileri çıkıp olumsuz yorumlar yapabilir. Ama şahsen ben Singapur havayolları şirketini çok beğenmekteyim. Sizlerinde yolu bir gün olası bir uygun seyahatle Asya tarafına düşerse, Singapur havayollarını kullanmanızı ya da en azından denemenizi tavsiye edebilirim.
14.09.2017 Jax
2 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın