şirket dedikoduları

Şirket Dedikoduları, 2020 yılında yayın hayatına başladı. Genç ve dinamik ekibiyle kısa süre içerisinde sektörde ses getirmeyi başaran https://www.sirketdedikodulari.com/, en güncel şirket haberleri ve kulis bilgilerini okuyucularıyla paylaştı.

https://www.sirketdedikodulari.com/

Kullanıcı deneyimini her zaman en önde tutarak buna uygun şekilde haberler hazırlayan https://www.sirketdedikodulari.com/ okunabilirlik ve kullanılabilirlik açısından zirveye yerleşti. Okurlarını reklamlarla boğmayan Şirket Dedikoduları, 20'den fazla kategoride binlerce haberi yalın ve objektif bir şekilde sunmaya devam ediyor. Bilhassa şirket içi yaşanan dedikoduların ve kulis bilgilerinin nabzını tutan https://www.sirketdedikodulari.com/, sosyal medya hesaplarını da aktif bir biçimde kullanmayı sürdürüyor.

Şirket dedikoduları bitcoin haberlerini radarına aldı


Ataların dediği gibi "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sözünü kendine düstur edinerek yola çıkan ve 1 yıl içerisinde haber siteleri sektöründe hatırı sayılır bir sıralamaya gelen https://www.sirketdedikodulari.com/ Alexa sıralamasında da Türkiye'de ilk 10 bin içerisine girerek büyük bir yol kat etti. Bu kısa süre içerisinde teknolojik alt yapısına yatırım yaparak Türkiye'de önemli bir konuma yerleşen site, şirket haberleri ve dedikoduları denince akla ilk gelen web sayfalarından biri oldu. Şirket haberlerinin yanı sıra gündemin nabzını tutarak güncel bilgileri de kullanıcılarıyla paylaşan sirketdedikodulari.com'un yeni rotası ise bitcoin haberleri olacak. Gerekli çalışmaların ardından büyümesi durdurulamayan ve her geçen gün kullanıcı sayısının arttığı bitcoin ile ilgili haberleri de okurlarıyla paylaşacak. Bu alanda yeterince kaynağın olmadığını düşünen Şirket Dedikoduları sitesinin kurucusu Göktuğ Efil, "En kısa süre içerisinde bitcoin haberleri için ayrı bir kategori açarak son dakika gelişmeleri anbean kullanıcılarımıza aktaracağız. Şu an bitcoin ilgili kaliteli ve kapsamlı haber verecek site sayısı bir elin parmağını geçmez seviyede. Bu açığı ivedilikle kapatacağız." dedi
20.02.2021 istenilmeyentuy
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın