Su Tesisatçılığı

Su tesisatçılığı konusunda detaylı bir yazı yazmanın ilk şartının mesleğin içinden gelmem gerekliliği olsa da, geçmişte yaptığım üretim gereği su tesisatçısı çok müşterim ve dostum olmasından dolayı yazıya başlıyorum.

Yazım sıhhi tesisatçı arkadaşlara ve zaman zaman onlara ihtiyaç duyan müşterileri için öneriler içermektedir.

Su tesisatçıları için öneriler :

1- Genelde her meslekte olduğu gibi, kısa bir süre çırak olarak tesisatçı yanında çalıştıktan sonra iş yeri açılmaz. Açılsa da başarılı olunamaz. Bunu, ustanız sizi yalnız başınıza tamiratlara göndermeye başladığı zaman düşünebilirsiniz.
2- Tesisatçılık hizmeti ve başarısı telefondaki hitabetle başlar. Konuşmalarınızı tane tane, yumuşak bir ses tonuyla ve nazikçe yapınız. Müşterinizin merak ettiği veya edebileceği her konuya açıkça açıklama getiriniz.
3- Randevunuzu servise gidebileceğiniz uygun saate verin ve mutlaka tam zamanında arıza noktasında olun. Müşteriniz arızadan dolayı çok sıkıntı çekiyor olabileceğinden bu konuya çok itina gösteriniz.
4- Müşteri tamirat sırasında genelde ucuz ve kaliteli malzeme kullanmanızı ister. Evet ucuz fakat kalitesini bildiğiniz malzemeleri kullanınız. Ama asla hem sizin ve hem de müşterinizin başını ağrıtacak çok ucuz kalitesiz yedek parçalar kullanmayınız.
5- Müşterilerinizin iletişim bilgilerini telefonunuza kaydediniz. Her arandığınızda onlara isimleri ile hitap ederek hal hatır sorunuz. Bu davranışınız müşterilerinize önemsendiklerini hissettirecek, mutlu edecektir.

Su tesisatçısı müşterileri için öneriler :

1- Öncelikle yukarıda sıhhi tesisatçılar için yaptığımız önerileri okuyunuz.
2- Arıza konusunda WhatsApp üzerinden görüntülü konuşarak sorununuzu daha iyi anlatabilirsiniz. Gerektiğinde resimler çekerek gönderiniz. Bu şekil bir iletişim sorunun çok hızlı ve doğru şekilde çözülmesine yardımcı olacaktır.
3- Ücret konusunu telefonda konuşunuz. İmkanı varsa fiyat alabilirsiniz. Gelen tesisatçıya iş bittikten sonra asla konuşmanızın dışında daha düşük bir ücret teklif etmeyiniz.
4- Tesisatçı işini bitirip gittikten sonra tamirat yapılan yeri bir süre gözlemleyiniz. Bir sorun varsa hemen kendisine bildiriniz.
5- Tesisatçınızdan memnun iseniz iletişim bilgilerini telefonunuza kaydediniz. Bu sizi her seferinde farklı tesisatçılarla riske girmekten kurtaracaktır.

VERA TESİSAT Suyun Yön Bulduğu Nokta

https://veratesisat.com | https://www.tesisat-tamirat.com
19.07.2022 truvahorse
Sıhhi tesisat, bazı uygulamalar için sıvı taşıyan, çeşitli materyallerden oluşan bir sistemdir. Sıhhi tesisat, sıvıları iletmek için borular, vanalar, sıhhi tesisat armatürleri, tanklar ve diğer cihazları kullanmaktadır.
01.08.2022 vkaran
İnsanların mutfak banyo ve bunlar gibi bazı borulardan meydana gelen sistemlerinde bir arıza meydana geldiği zaman çağırılan bilgili insanlardır.
02.08.2022 SozlukYazari
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın