tapuhesapla


https://www.tapuhesapla.com tapu harcı ve döner sermaye ücretini hesaplamak için kullanılabilecek ücretsiz bir çevrimiçi araçtır. Miras payı hesaplama aracı da sunmaktadır. Site kullanımı oldukça kolay ve hızlıdır..

Tapu Harcı Hesaplama:
https://www.tapuhesapla.com/tapu-harci-ve-doner-sermaye-ucret-hesabi , tapu harcını hesaplamak için, işlem türü (satış, miras, bağış vb.), taşınmazın değeri ve alıcı/satıcı/mirasçıların bilgilerini girmeniz yeterli. Site, harç tutarını anında hesaplar ve detaylı dökümünü sunar.

Döner Sermaye Ücreti Hesaplama:
https://www.tapuhesapla.com/tapu-harci-ve-doner-sermaye-ucret-hesabi , Döner sermaye ücretini hesaplamak için de benzer şekilde işlem türü, taşınmazın değeri gibi bilgileri girmeniz gerekir. Site, döner sermaye ücretini anında hesaplar ve tapu harcıyla birlikte toplam ücreti gösterir.

Miras Payı Hesaplama:
https://www.tapuhesapla.com/miras-hesabi , mirasçıların miras paylarını hesaplamak için de kullanışlı bir araç sunmaktadır. Araçta mirasçıların bilgilerini ve miras kalan mal varlıklarının listesini girmeniz yeterli. Site, her bir mirasçının payını otomatik olarak hesaplar.
30.03.2024 kvnox
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın