taşımacılık

Faaliyette olan inşaat firmamın için beton karıştırıcı ve damper gibi hizmet veren firmalar arayışındaydık. Bu konuda oldukça titiz olan yönetimimiz alınan teklifler ve verilen referanslar arasında seçtiğimiz firmayla çalışmaya başlandı. İşinde gerçekten çok titiz ve detaylı hizmet veren firmanın bilgilerini sizler için paylaşıyorum. Biz hizmetlerinden oldukça memnun kaldık.
kaynak: https://www.trailersgt.com/
20.05.2022 vkaran
taşımacılık, bir nesnenin bulunduğu yerden farklı bir yere aktarılmasıdır. Köyler, şehirler, ülkeler arasında bir yerden bir yere gidiş-geliş demektir.
30.05.2022 SozlukYazari
Herhangi bir kişiyi, malı veya bir maddeyi a noktasından b noktasına götürmek için kullanılan yöntemdir.
28.07.2022 SozlukYazari
Çeşitli araçlarla yapılan VİP hizmet diye de tabir edilebilen bir yöntemdir.
28.07.2022 merkezdag
Yurt dışı ithalat işlemlerimizi hızlı ve güvenli bir şekilde yaptırdığımız ve iletişiminden memnun kaldığımız nakliye firmasının bilgilerini sizler için paylaşıyorum.
kaynak: https://www.xperlog.com/
11.10.2022 vkaran
Şirketimiz bünyesinde aktif olarak çalıştığımız, çok çeşitli nakliye ekipmanlarını bulabileceğiniz firmanın bilgilerini sizlerle paylaşıyorum.
kaynak: https://www.trailersgt.com/
28.10.2022 vkaran
Üretim merkezimizde tüm taşıma işlemlerini yapmak için akülü forklift kullanımı yapıyoruz. Tüm bakım ve servis hizmetlerimizi aldığımız ve memnun kaldığımız firmanın bilgilerini sizler için aşağıya bırakıyorum.
kaynak: https://www.forkliftservisi.com.tr/
02.01.2023 vkaran
Denizyolu ile ilgili tüm taşıma işlemlerimiz için anlaştığımız ve titizlikle yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığımız firmanın bilgilerini sizler için paylaşıyorum.
kaynak: https://www.xperlog.com/
24.10.2023 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın