Türkiye - Hırvatistan - 5 Eylül 2017

Milli takımımız 2018 Dünya Kupası elemeleri I grubu karşılaşmasında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman?
5 Eylül 2017 Çarşamba günü TSİ 21:45'te.

Türkiye - Hırvatistan maçı nerede?
Eskişehir Yeni Stadyumu

Türkiye - Hırvatistan maçı hangi kanalda?
TV8 ekranlarında canlı yayınlanacak.
26.08.2017 Geni
Anlaşılan , ukrayna maçında aleyhimize yapılan hatalar bu maçta lehimize yapılıyor. Burak Yılmaz'ın ceza sahamızda kafayla karışık elle topu
dışarı çıkarmasını hakem es geçti.
05.09.2017 Boncukbekir
Kadrolar

Türkiye;
Volkan Babacan
Kaan Ayhan
Mehmet Topal
Çağlar Söyüncü,
Caner Erkin
Oğuzhan Özyakup
Nuri Şahin
Hakan Çalhanoğlu
Arda Turan
Burak Yılmaz
Cenk Tosun

Hırvatistan;
Danijel Subasic
Sime Vrsaljko
Domagoj Vida
Dejan Lovren
Josip Pivaric
Milan Badelj
Luka Modric
Mateo Kovacic
Marcelo Brozovic
Ivan Perisic
Nikola Kalinic
05.09.2017 Geni
0-0'lık skorun Hırvatistan'a yettiği maçın ilk yarısı Hırvatistan'ın istediği gibi tamamlandı. Hırvat futbolcular kendilerini fazla zorlamadılar.
Bizim oyuncularımız da,Ukrayna maçına göre daha derli topluydular.Orta sahada Nuri Şahin'in sürekli olarak yanındaki arkadaşlarını el-kol hareketleriyle uyarılarda bulunması gözümden kaçmadı. Gol için daha çok çalışmamız, pas tercihlerini daha doğtu yapmamız gerekir.
2.yarıda inşallah bir gol bulup üstüne yatarız. :)
05.09.2017 Boncukbekir
Milli takım Eskişehir'de harika bir taraftar desteğini arkasına alarak zorlu karşılaşmaya başladı. Fizik gücü ve teknik kapasitesi yüksek Hırvatistan önde basan bir takım görüntüsü çizdi. Tehlikeli ataklar geliştiren Hırvatlar oyun disiplininden kopmadan ayağa paslarla pozitif futbolun gereklerini ok 45 dk ya yaydılar. Yine kalemizde yaşanan tehlikeli bir pozisyonda hakemin gözünden kaçan ve aleyhimize verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Onun dışında milli takım her ne kadar farklı bir 11 ile maça başlasa da oyun kurmakta zorlanıyor. Çalhanoğlu ve Oğuzhan daha hareketli olmak durumunda. Orta sahada baskı kuracağımız baskı yiyoruz. Hırvatlar 2. Bölgeyi çok çabuk ogeçiyorlar. Daha yakın oynamalı, ayağa paslarla çizgiye inmeli milli takım. Uzun toplar veya yanlardan ceza sahasına şişirilen ortalar sonuç getirmiyor ısrar etmenin manası yok. Ayrıca sol kanadı kullanmaktan bıkmadi milli takım. Oyunu biraz çeşitlendirmeli, defans bloğunu şaşırtmalıyız. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Umutlar ikinci yarıda.
05.09.2017 Bourbonur
1
İlk yarı itibariyle milli takımı daha derli toplu ve istekli gördüm, Eskişehir'de de atmosfer ve destek gayet iyi. Yine de işimiz kolay değil, ilk yarıda hakem Hırvatistan lehine net bir penaltıyı vermedi. Beraberlik veya tek gollü galibiyet maçı havası var, iki takımda gol atabilecek bir görüntü çiziyor, inşallah biz atarız..
05.09.2017 risotto
1
75. nihayet beklediğimiz golü bulduk. Oğuzhan Özyakup'un ceza sahasının dışından sert şutunu kaleci güçlükle çeldi, Cenk Tosun'un önüne düşen topu Cenk sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.
05.09.2017 Boncukbekir
1
Bundan sonra tüm milli maçlar Eskişehir'de oynansın. Seyirci olağanüstü.
05.09.2017 Geni
1
Takımımız ikinci yarıda biraz daha derli toplu bir futbol sergiledi. Fizik kapasitemizi oyunun geneline yaymayı başardık. Daha az alan bıraktık rakibe. İlk toplara daha iyi basıp adam paylaşımlarını daha iyi yaptık. Pozisyona girebilmek için var gücümüzle yüklendik. İşte o onların birinde gölü de Cenk ile bulduk. ( Dakika 75) Golden sonra risk alan Hırvatistan geniş boşluklar vermeye başladı. Topu olabildiğince rakip sahada tutmaya çalışan millilerimiz tüm gayretini gösterdi. Son anlarda kalecimiz Volkan yine hatalı bir çıkış yaparak yürekleri ağıza getirdi. Bu galibiyete en çok bizim ihtiyacımız vardı. Zor da olsa maçı aldık. Arda seyirciyle barışır gibi oldu. Lucescu postu kurtardı vesselam. :)
05.09.2017 Bourbonur
1 1
Geni'nin temennisine ben de katılıyorum. Özellikle bando takımı muhteşem.
Bu muhteşem taraftarın desteği,verdiği moral motivasyonla Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etmeyi başardık.
05.09.2017 Boncukbekir
1
Golü attık ve zor maçı aldık. Eskişehir'de tribünler çok iyiydi. Oyunumuzdaki iyileşme, istek ve sonuç umut verdi.

Bir pozisyonda Ozan Tufan'ın topu Vida'nın sağından atıp solundan geçmek istemesi komikti, tabii başarılı olamadı, zaten fizik kurallarına da aykırı idi :)
05.09.2017 risotto
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın