Yazılım ve uygulama güncellemelerinden gelen tiksinti

Arkadaş ben kendi halinde sıradan bir kullanıcıyım. Bilgisayarıma Skype indiririm kullanırım, hiçbir ayarına dokunmam. Cep telefonuma Skype indirir kullanırım, onda da bir tek giriş yaparım.

Arkadaş yıllar sonra eski bir dostla bir görüşme yapacağız, Skype'tan arıyorum da arıyorum, arıyorum da arıyorum, adam açmıyor. Mesaj çekiyorum başındayım diyor. Bildiğin arıyor ama Skype! Brrrp brrrp sesi geliyor. Uyuz olup sağa sola bakarken gördüm ki cins bir yerde bana bir hata mesajı gösteriyormuş, "Skype versiyonunuz eski olduğu için arama yapamazsınız."

Be kafasına turp sıktığımın adamı, madem bu mesajı çıkarmaya kafan basıyor da, o aramayı başlatmamaya neden kafan basmıyor? Hiç aramasana! Neyin kafasıdır anlamadım.

Neyse güç bela bilgisayarı kenara bırakıp telefondaki Skype'ı güncelledim konuştuk.

Bir de geçenlerde bilgisayar kendini güncellemeye başladı. Aklımızca uyumadan bir şey izleyip uyuyacağız işte. 1-1,5 saat filan sürdü hala güncelliyormuş, kime ne güncelliyorsa, Windows'un işleri işte. En son sabaha kadar bıraktım, Allah'tan sabaha kadar hallolmuştu, internette bazıları bir gün filan bıraktım diyor.

Herkesin kafası bir başka güzel.
14.09.2017 dombili
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın