Yeni bir İran dizisi olan Giso serisi ile tanışın

4 Mart 2010 tarihinde ilk yayınına başlayan Ev Sineması Ağı'nın son dizisi Giso, Manouchehr Hadi tarafından yapılan ve romantik dizinin devamı niteliğindedir. Dizinin yapımcısı da Hooman Kabiri'yi hatırlamalı. Giso serisinin hikayesi öyle başlar ki tankta Reza (Hossein Yari) tanıtılır ve Soheil (Mohammad Reza Golzar) ve Peyman'a (Hooman Sidi) yardım etmeye gelir. ihtiyacı var. Ancak planlarını her zamanki gibi, daha önce olmaması gereken bir planı ve durumu yasa dışı herkesin elinden alan olaylar meydana geldiğini ve…
https://www.javann.ir/004Mmo
Bu dizinin oyuncuları arasında Mohammad Reza Golzar, Sara Bayat, Hanieh Tavassoli, Hossein Yari, Hooman Sidi, Massoud Raygan, Shamsi Fazl Elahi, Bijan Amkanian, Azadeh Riazi, Alireza Zamani Nasab, Sania Salari ve Bahareh Rahnama yer alıyor. Oyunculara dikkat ediyoruz. Unutulmamalıdır ki artık Giso serisini Hex sitesinden Nim Negah filmini izleyerek indirebilir, Giso serisini indirdikten sonra Hex indirme adresini kullanabilirsiniz. Yaşamak İstiyorum dizisinin ilk çıkışıyla birlikte Giso, ev sineması ağına gitti.
https://www.aryanews.com/News/20210306110832860/
Mohammad Reza Golzar'ın biyografisi

1 Nisan 1977 doğumlu Mohammad Reza Golzar, İranlı oyuncu, müzisyen, şarkıcı ve model. Aslen Azerbaycanlı ve Tahran'da doğdu. Tahran ili, Pars Khodro Club, Glass and Gas, Pass Club ve Dadm Club takımlarında voleybolcu oldu. 2008 Voleybol Premier Ligi'nde Endüstriyel Titreşim takımı için vücut geliştirme antrenörü olarak çalışmaya başladı. Lise sonuna kadar sanatsal faaliyeti yoktur. Babası gitar çalmaya karşıydı ve sadece ara sıra org çalıyordu. Lise üçüncü sınıfa kadar matematik okudu. Makine mühendisliği alanında üçüncü lise olan Güney Tahran şubesinde kabul edildi ve Azad Üniversitesi giriş sınavına ayrıldı. Geçen yıl deney alanına giderek diş hekimliği alanına giriş sınavına girdi ama kabul etmedi ve aynı mekanik dalına gitti. İslami Azad Üniversitesi'nden makine mühendisliği derecesi ile mezun oldu. Golzar, müzik kariyerine 1998 yılında Arian grubunun gitaristi Bahonun ile başladı. Arian grubunda gitar, org ve perküsyon çaldı.

https://www.alef.ir/news/3991206044.html

Sara Bayat'ın biyografisi

1980 yılında Meşhed'de doğan Sara Bayat, İranlı sinema ve televizyon oyuncusu. Halı endüstrisi ve emtialar, el sanatlarının elçileridir. 2000 yılından bu yana tiyatro, televizyon ve sinema oyunculuğu yaptı. Sara Bayat sadece oyunculukta kostüm ve resim tasarlamıştır. Sinemaya Şeytanın Taklidi filminde başrol oynayarak girdi. Bayat, 2010 yılında Simin'den Nadir Ayrılık'ta rol almak üzere seçildi ve ardından Leila Hatami, Sarina Farhadi ve En İyi Kadın Oyuncu dalında Gümüş Ayı Kimia Hosseini ile birlikte Londra Film Eleştirmenleri Derneği'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Berlin Film Festivali. Alınan. 2017 yılında romantik dizisi ile Hafıza Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.
06.03.2021 sinarad
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın