Arda Turan'ın bayramları karıştırması

TRT'nin bayramları karıştırması henüz hazmedilememişken, Arda Turan da bayramları karıştırdı. Ünlü futbolcu, sosyal medyada yayınladığı bir videoda, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ifadesini kullandı.

Sosyal medyada yoğun tepki çeken bu videodan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali... İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar." ifadelerini kullandı.

Açıklamadan anlaşılıyor ki, vatana hizmet etmeyi en iyi kendisinin yaptığını, başka insanların vatana hizmet etmeyi kendisinden öğrenmesi gerektiğini düşünen bir ruh hali söz konusu. Ben ders almam, ders veririm diyen teknik direktörün futbolcusu da böyle oluyor demek.

Biz eski günlerdeki gibi bir Arda Turan izlemeyi özledik. Harika bir futbol oynayan, milli takımda göğsümüzü kabartan bir Arda Turan görmek ve konuşmak istiyoruz. O Arda'yı çok özledik.

20.05.2020 Geni
1
Bence normal bir durum.

Dindar olmayan birisinin ramazan bayramı ile kurban bayramını karıştırması pek şaşırtıcı olmaz. TRT'nin 19 Mayıs için Cumhuriyet Bayramı demesi, Arda Turan'ın 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ifadesi de bu nedenle fazla tuhaf değil. Onlar uzak oldukları cumhuriyetin bayramlarını karıştırıyorlar. Hepsi bu...
21.05.2020 ucarsad
3
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın