AVM, Kuaför ve Berberlerin 11 Mayıs'ta açılması

Uzun zamandır tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını sebebiyle faaliyet göstermelerine izin verilmeyen alış veriş merkezler, kuaförler, güzellik salonları ve berberler 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren tekrar açılacaklar. 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada virüs ile mücadelede normalleşme takvimi yapıldığı, bu çerçevede bu işletmelerin 11 Mayıs'tan itibaren faaliyet gösterecekleri belirtildi.

Aynı açıklamada yeni sınav tarihleri de açıklanırken, toplam 31 ilde uygulanmakta olan giriş çıkış yasaklarının 7 il için kaldırıldığı bildirildi. Bu illerimiz, Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'dır. Diğer 24 il içinse sınırlamalar 15 gün daha uzatıldı.

Bu kısıtlamaların gevşetilmesiyle birlikte nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla bekleniyor. "Acaba kısıtlamalar erken kaldırılmış olabilir mi?" sorusu pek çok kişinin aklını kurcalamaya başladı bile. Bununla birlikte, bu gevşemeler genel olarak memnuniyetle karşılandı ve geleceğe dönük pozitif enerji verdi.
04.05.2020 Geni
1
Sonumuz Hayrola.
14.05.2020 easy
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın