Kurutma makinesine evet ütüye hayır

Ütü yapmaktan tiksinen evli bir erkek olarak kurutma makinesini herkese öneriyorum.

Bayağı matrak bir şey, her şeyden önce cıvık cıvık çamaşırları oraya buraya asma derdinden tamamen kurtuluyorsunuz, hele hele yok efendim yağmur yağar mı, rüzgar uçurur mu filan bunlar tamamem tarihe karışıyor.

İkinci güzel şey, özellikle günlük giyilecek şeyler için ütü derdinin de tarihe karışması. T-shirtmüş, daha spor kısa kollu şeylermiş, kurutma makinesinden çıkarır çıkarmaz askıya takıp dolaba asıyorum, olması gerekenden hafif daha iri göbeğim sayesinde hafif kırışıklıklar da ben onları üzerime giyer giymez ortadan kayboluyor. O yüzden ütüyle uğraşmaktan bıkan herkese kurutma makinesini denemelerini öneririm.

Bir de bornoz konusu var, kurutma makinesinde en sevdiğim şey o herhalde. Arkadaş eskiden duş almak istediğinde ama bornozun kirli olduğunu ya da hafif koktuğunu düşündüğünde yapacak bir şey yoktu, yine duşunu alırdın, sonra o bornoz yıkamaya, balkonda kurumaya bilmemne. Şimdi öyle değil, hop yıkıyorum, hop kurutma makinesine, pat birkaç saat sonra kuru ve temiz bornozla duşa.
26.10.2017 dombili
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın