Yahşi Batı Martina

Yahşi Batı filminin 50. dakikası civarında küvetten çıkan üstsüz güzel. Tam da film araya girmeden önce izleyiciler üzerinde bir heyecan dalgası uyandırıyor. Kim olduğu film kadrosunda belirtilmemiş. İnternet veri deposunda çeşitli isimler var. Ortak kanı isminin Martina olduğu yönünde.

Bazı kaynaklarda Martina Lopatkova olduğu iddia ediliyor. Ama Martina Lopatkova diye arama yaptığımızda, Slovakyalı bir politikacı ile ilgili bilgiler karşımıza çıkıyor. Kariyer bilgilerinde bir sinema deneyimi göze çarpmıyor. Ancak model arayan şirketlerle iş arayan modellerin buluştuğu bir sitede bu isimde bir sayfa göze çarpıyor.

Diğer bir iddia Martina Lohatkova olduğu yönünde. Bu isimle arama yaptığımızda da Türkçe kaynaklarda Yahşi Batı filminde rol alan bir model olduğu bilgisi ile karşılaşıyoruz. Onun dışında ne başka bir bilgi var, ne de başka dilde bir bilgi var.

Son olarak instagram'da Martina diye aradığımızda bu modele benzeyebilecek Martina Stetiarova adında bir modelin fotoğraflarını Yahşi Batı filmindeki Martina'ya benzetiyoruz. Martina Stetiarova instagram hesabı üzerinden daha fazla fotoğrafa erişmek mümkün.

Ve işin magazin boyutu. Küvet sahnesi için Martina 300 Dolar ödeme almış.

Bu arada bu sahne ile ilgili espriler filmin çekiminin bitmesiyle bitmedi. Filmin galasında Demet Evgar, fısıldayarak, "o rolü keşke ben oynasaydım" diye espriyi patlattı.
15.05.2020 Geni
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın